LOVEFEST: Dubfire zaludeo hiljade fanova, žurka trajala do ranog jutra! (FOTO)

Publika se odlično zabavljala i na nastupima Marčela, dvojca Who See, beogradskog sastava Prti Bee Gee i hrvatskog benda Elemental,

  • 0

Drugi dan festivala ljubavi prošao je u znaku magičnog dočeka jutra na Fire Stage-u, čiji je program zatvorio Dubfire. Na vatrenoj bini nekoliko hiljada posetilaca dočekalo je neponovljivi set legendarnog iransko-američkog di-džeja, koji je sve do kraja držao fanove na nogama.

 

Foto: Promo/LoveFest

Foto: Promo/LoveFest

 

Uz Dubfire, na glavnoj muzičkoj bini nastupili su i Marko Milosavljević, Blake Baxter, Juan Atkins i Calo Lio, a večeras nas očekuju nastupi dvojca Booka Shade, Danny Daze-a, kao i James Zabiele koji će zajedno sa posetiocima proslaviti svoj rođendan na ostrvu ljubavi. Ovogodišnji Lovefest zatvoriće Dejan Milićević i tako sa svima proslaviti 20 godina rada na muzičkoj sceni.

 

Foto: Promo/LoveFest

Foto: Promo/LoveFest

 

Zahvaljujući nastupima Marčela, dvojca Who See, beogradskog sastava Prti Bee Gee, hrvatskog benda Elemental, kao i osveženja na domaćoj muzičkoj sceni Mr. Rabbit, Jack Live Stage bio je prepun posetilaca sve do kraja zvaničnog programa. Zvezde Jack Live Stage-a večeras su bend Hladno Pivo, a pored njih nastupiće Goblini, Atheist Rap i mnogi drugi.

 

Foto: Promo/LoveFest

Foto: Promo/LoveFest

 

Interstellar Funk, Marcellus Pittman i Hunee obeležili su još jednu klabersku noć na SMF Energy Stage-u, a u b2b setu program su zatvorili Nikola Vemić & Subotić. Poslednje festivalske večeri na Energy binu stižu magovi underground muzike  Fred P i DJ Qu, kao i brojni domaći di-džejevi.

 

Ludnica na H2O Stage-u

 

Foto: Promo/LoveFest

Foto: Promo/LoveFest

 

U okviru dnevnih H2O žurki, Lovefest je pokazao da zabava može da bude odlična i preko dana. Uz setove Marka Nastića, Dejana Milićevića i Marka Milosavljevića zabavljalo se nekoliko hiljada ljudi. Poslednjeg festivalskog dana na H2O Stage-u nastupiće prva dama nemačke tehno scene Xara, kao i duo Monosaccharide i Bojan Ribić, a posle završetka trećeg festivalskog dana, 9. avgusta ujutru od 8h počinje veliki Lovefest after party.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA