HAOS NA FARMI: Zvezdan napao Maju, jedva ih razdvojili!

Pevačica je muža Tine Ivanović žestoko iznervirala, i on je fizički nasrnuo na nju

  • 41

Već prvog dana na "Farmi 6" umalo je došlo do fizičkog obračuna, i to između pevačice Maje Nikolić i muža Tine Ivanović, Zvezdana Anđića, koji su se zamalo potukli!

 

Staniju na "Farmi" sačekao bivši dečko, šta mislite o kome se radi? (FOTO)

 

Malo je falilo da dođe do tuče na imanju u Lisoviću, kada je Maja Nikolić isprovocirala Zvezdana. Još od sinoć ga je bockala kako će ga supruga Tina Ivanović prevariti, a danas ga je provocirala komentarima kako bi trebalo da spava u štali...

 

Kada Zvezdan više nije mogao da se kontroliše jer ga je izbacila iz takta, krenuo je da udari Maju, a ostali učesnici su požurili da ih razdvoje.

 

Goli Kristijan se kupa, a gleda ga starleta sa mega grudima! (FOTO)

 

Printskrin: TV Pink

Printskrin: TV Pink

 

- Ovo je rijaliti, došli smo da se igramo. Ja čak nisam ni htela da ga isprovociram, ja ga još zezam. Da sam htela, ubio bi me - rekla je Maja posle incidenta.

 

Dobio sam slom živaca. Da je muško, zadavio bih ga, niko živ ga ne bi spasio - žalio se Zvezdan Radmili Misić i stalno ponavljao kako je dobio napad i kako ima puno prijatelja u životu, te da njega i Tinu svi vole.

 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZS

    28. avgust 2015 | 16:32

    Ako je farma stvarno sinoc bila nasa najgledanija emisija onda nas stvarno treba ograditi i ne pustati nikog ni tamo ni ovamo.

  • Branka

    28. avgust 2015 | 13:48

    Koji likovi, fuj fuj !

  • Savos

    28. avgust 2015 | 13:59

    Navikao da bije Tinu pa bi i na farmi da bije zene. Verovatno ce sad onaj Vlada i on da pocne da bije pa da kaze saplela se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA