VRATI MI SE SAŠA, NE OSTAVLJAJ ME SAMU! Učesnica "Farme" nakon smrti muža prolazi kroz pakao!

- Niko ne zna kako da je uteši. Od nje se ne odvajaju njeni sinovi. I oni se ne mire sa tim da su ostali bez oca - kaže prijatelj Danijele Stoiljković Elle

  • 9

Vest da je pevačicu Danijelu Stoiljković Ellu, zadesila porodična tragedija kada joj je na dan kada je trebalo da uđe u "Farmu", preminuo suprug Aleksandar, rastužila je sve, a Danijela je i dalje u šoku, ne prestaje da plače, i članovi njene porodice pokušavaju da joj najteže trenutke u životu, bar malo olakšaju. 

 

TRAGEDIJA UČESNICE FARME: Muž je dovezao u karantin, pa preminuo 10 minuta kasnije

 

Kada je saznala da joj je muž preminuo od srčanog udara, Ellu su ljudi sa "Pinka" odvezli u Novi Sad gde je identifikovala telo svog supruga. Od tada, ona je van sebe, plače bez prestanka i stalno je tabletama za smirenje.

 

Printskrin: Youtube/Star TV

Printskrin: Youtube/Star TV

 

- Ella ne može da se smiri, stalno govori: "Vrati mi se , Saša, ne ostavljaj me samu sa decom", "Sve bih dala da mi se Saša vrati". Niko ne zna kako da je uteši. Od nje se ne odvajaju njeni sinovi. I oni se ne mire sa tim da su ostali bez oca. Još su mali za ovakav udarac, stariji kreće u osmi razred, a mlađi u treći, ali su opet snažni da budu uz majku. Oni Elli stalno govore da će joj pomoći i da će biti uz nju. Ne znamo šta će biti s njom i kako će preživeti sahranu - priča za "Kurir" pevačicin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman.

 

Inače, Ella i Aleksandar su se zabavljali još od 16. godine, a svadbu su pravili kad je ona postala punoletna. On je bio imućan, u Leskovcu ima nekoliko lokala i kafana, i novac je ulagao u ženinu karijeru.

 

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

 

Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana Bg

    29. avgust 2015 | 10:58

    Tuga :( Jadna Danijela! Bili su tako divan par...bilo je neverovatno koliko su se voleli i podrzavali. Divni ljudi...Daco zao mi je :(

  • Jagoda

    29. avgust 2015 | 17:34

    E kakva tuga jedna sekunda promeni ceo zivot, moje iskreno saucesce porodici.

  • Maki

    29. avgust 2015 | 14:38

    Iskreno saucesce supruzi i deci preminulog.Nazalost znam kako joj je.Ostala sam pre 5god.udovica sa dvoje male dece.To je bol za citav zivot.Vremenom ce nauciti da zivi sa tim bolom i ona i deca.Sreca u nesreci pa su finansijski zbrinuti inace bi tek nastao pakao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA