BAJAGA I DINO RAĐA ZAJEDNO NA BINI U SPLITU: Ovako je legendarni košarkaš zasvirao sa "Instruktorima" njihov veliki hit! (VIDEO)

Proslavljeni centar je pokazao na bini svoje gitarsko umeće u pesmi "Tišina"

  • 5

"Bajaga i Instruktori" u subotu uveče nastupili su pred oko 6.000 posetilaca u ispunjenoj "Spaladium Areni" u Splitu, gde im se kao specijalni gost na gitari pridružio proslavljeni košarkaš Dino Rađa. 

 

Na koncertu nazvanom "Tulum" pre benda Momčila Bajagića svirali su "Silente" i "Libar".

 

Posle nedavne velike dvorane Doma sportova u Zagrebu, gde je bilo oko 10.000 posetilaca, trijumfalni splitski koncert bio je drugi u nizu "Tuluma". Koncertni serijal se završava 13. novembra u Domu mladosti u Rijeci gde će uz "Bajagu i Instruktore" svirati "Silente" i "Quasarr".

 

BAJAGA I INSTRUKTORI SJAJNI U ZAGREBU: 10.000 fanova obeležilo godišnjicu "Jastuka"! (FOTO) (VIDEO)

 

Beogradski bend je u Splitu nastup počeo sa pesmom "Sa druge strane jastuka" - simbolično pošto na "Tulum" koncertima "Bajaga i Instruktori" obeležavaju 30 godina od izlaska svog istoimenog drugog albuma.

 

Foto: Zoran Vulović

Foto: Zoran Vulović

 

Splićanima su sa "Jastuka" odsvirane i ''Francuska ljubavna revolucija'', ''Dvadeseti vek'', ''220'', ''Zažmuri'', "Dobro jutro džezeri"... Pored toga Bajaga i drugovi izveli su i brojne hitove iz ostalih delova karijere kao što su "Godine prolaze", "Gore-dole", "Plavi safir", "Lepa Janja, ribareva kći", "Verujem, ne verujem", uz obavezno grleno pevanje publike. 

 

Foto: Zoran Vulović

Foto: Zoran Vulović

 

Dvočasovni nastup "Bajaga i Instruktori" okončali su na spektakularan način - na bis su odsvirali "Tišinu" u kojoj im se neočekivano na gitari pridružio čuveni splitski košarkaš Dino Rađa. Poznata je dugogodišnja ljubav legendarnog centra prema muzici, a svojevremeno je sa Petrom Grašom snimio hit duet "Nisam više ja sa njom".

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loki

    8. novembar 2015 | 14:28

    Pa nasi imaju vise koncerata u Hrvatskoj I Bosni nego ovde kod kuce. Drago mi je zbog toga.

  • Перагеније

    8. novembar 2015 | 14:47

    Није певао "Моји су другови"? ... Па зашто?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA