PROVERITE ŠTA SU POGODILI: Evo šta su vidovnjaci prorekli Ceci, Seki i Severini!

Popularnim pevačicama su sudbinu predviđali razni proroci sa različitim uspehom

  • 5

Kako bi saznale šta ih čeka u budućnosti, žene su sklone da posećuju vidovnjake, proroke i bele magove. Ljudi sa "natprirodnim moćima" prorekli su sudbinu i poznatim pevačicama Seki Aleksić, Severini i Ceci Ražnatović.

UDAĆEŠ SE ZA ČOVEKA U BELOM: Lepa Brena otkrila šta joj je Baba Vanga prorekla pre 30 godina! (FOTO)

Milan Radonjić, poznatiji kao Milan Tarot, prorekao je 2012. godine sudbinu Seki. Međutim, iako je najavio da će prinova stići, Aleksićeva se još nije ostvarila kao majka.

- Seka će se punom parom vratiti u studio i napisati pesmu svoje karijere. Bračni život stabilan, proširenje porodice najkasnije u 2014. godini - rekao je Milan za "Pulsonline".

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Najpoznatija hrvatska proročica Vera Čudina, oglasila se 2011. godine i okrila šta će se dogoditi Severini. Prema njenim rečima, razvod od Milana Popovića je neminovan, i dodala je da će Seve imati dva braka, što se i obistinilo, jer se pevačica nedavno udala za Igora Kojića.

- Udaće se posle 40. godine za visokog, tamnog muškarca, verovatno razvedenog stranca s vezama u političkim vodama. Mogla bi da ima čak i dva braka, ali kroz razvod će proći i savetujem joj da se ne zaleće - rekla je Vera za portal "Večernji.hr".

Foto: Instagram/anabekuta1 Foto: Instagram/anabekuta1

Gatara je navodno 2011. godine prognozirala Ceci brak kroz dve godine. S obzirom da je pevačica ostala neudata, nije se obistinilo proročanstvo.

- Pevačica je pažljivo slušala sve detalje, a kad je pitala za ljubav, dobila je odgovor da će njenu pažnju kroz dve godine privući stariji gospodin iz sveta sporta, kraj koga će se skrasiti, pošto će ljubav s njim biti najveća posle one sa Arkanom. Ona je dodala i da ćerka Anastasija ima velike šanse da postane svetska zvezda i da ona treba u tome da je podrži - kaže izvor za "Kurir".

Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic Foto: Facebook/svetlanacecaraznatovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    9. decembar 2015 | 18:03

    Pa

  • Lana Black

    9. decembar 2015 | 22:37

    Pa Nije Nikom nista "pogodjeno"! Severina se za Milana Popovica nikada Nije udala,cak Nije bila ni vjerena za njega!koliko Ja znam ovo sa Kojicem je njen prvi brak....Itd itd

  • Šahbaz

    9. decembar 2015 | 19:18

    Ova Seka mi je jako ..bozovna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA