DRAMA JELENE KRUNIĆ: Na "Farmi" saznala da je ozbiljno bolesna, mora hitno na operaciju!

Jelena Krunić se uspaničila kada su lekari utvrdili da ima tumor na desnoj dojci, zbog čega joj je hirurški zahvat zakazan već za januar

  • 15

Kada je u oktobru dobrovoljno izašala sa "Farme", mnogo se spekulisalo o zdravstvenom stanju Jelene Krunić, a kako navodi magazin "Star", Jelena je tada preživela pravu dramu kada su lekari utvrdili da ima tumor na desnoj dojci!

1, 2, 3...UPSSSSS! Kristijan U SEKUNDI raskopčao Stanijinu košulju, nećete verovati šta je ona uradila! (FOTO) (VIDEO)

- Jelena je pre tri godine ugradila grudi, pa je od tada svako malo sama vršila preglede dojki jer se plašila da će joj se nešto desiti ubog silikona koje je ugradila. Taj njen strah obistinio se na "Farmi" jer je krajem septembra napipala izraslinu na desnoj dojci. Mnogo se uspaničila, htela je istog trenutka da napusti šou, ali su je neki od cimera na kratko umirili ubeđujući je da to nije ništa strašno. Međutim, Jeleni đavo nije dao mira, pa je početkom oktobra napustila imanje i maltene direktno iz Lisovića otišla na pregled na kojem je ustanovljeno da situacija uopšte nije bezazlena. Lekari su odmah utvrdili da Jelena ima tumor na desnoj dojci, ali i da se javila na vreme pošto je u pitanju beningna izraslina - navodi izvor blizak Krunićevoj i dodaje da Jelenu, čim se završi "Farma", očekuje operacija u januaru, kao i da su joj doktori zabranili da konzumira alkohol i pije antidepresive.

Foto: TV Pink Foto: TV Pink

IMALA SAM SEKS SA KRISTIJANOM: Balerina otkrila kakav je Golubović u krevetu! (FOTO)

(Telegraf.rs/izvor: Star)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    10. decembar 2015 | 10:14

    Drama,ozbiljno bolesna,hitna operacija....!!!! I na kraju teksta,benigna izraslina za koju je saznala kad je prvi put izasla...! Pa mislim stvarno,za sta vi nas citaoce smatrate...?!

  • !Fox

    10. decembar 2015 | 10:29

    Steta sto joj nisu rekli da ne bude zla!

  • Boban

    10. decembar 2015 | 11:49

    Marketing, marketing, marketing. Po svaku cenu. Sramota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA