"Partibrejkers" i "Van Gog" za Novu godinu na Trgu Slobode u Novom Sadu! (VIDEO)

Na novogodišnjem dočeku će publiku zabavljati i "Love Hunters", "Štikle i vikleri" i članovi banjalučke "Rock Simfonije"

  • 5

Na rokenrol dočeku Nove godine u Novom Sadu, na Trgu Slobode će nastupiti grupe "Partibrejkers" i "Van Gog", a osim njih publiku će zabavljati i "Love Hunters", "Štikle i vikleri" i više od 50 članova banjalučke "Rock Simfonije"!

CANE U SIROTINJSKOM CARSTVU: "Partibrejkers" predstavili naslovnu pesmu sa novog albuma! (VIDEO)

Takođe, u Katoličkoj porti će tokom celog dana i večeri biti organizovani nastupi disk džokeja za sve ljubitelje elektronske i savremene muzike.

Za one koje vole klasiku, 1. januara tačno u podne u bajkovitoj Saletli u Dunavskom parku očekuje se pravi praznični nastup Gudačkog orkestra.

Za doček Srpske Nove godine, u sredu, 13. januara na Trgu Slobode će nastupiti Goran Bregović sa svojim orkestrom, slovenački muzičar Manjifiko i tamburaški orkestar "Zorule".

- Ne smemo da zaboravimo da je svetlo urbanog u našu državu uneo "Exit". Drago mi je da pored ovog festivala čast urbanog u Novom Sadu branimo i mi i što je Novi Sad odoleo da ne učestvuje u nečemu što ne priliči ukusu mladog čovek - izjavio je Zvonimir Đukić Đule, frontmen benda "Van Gog".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA