The Rock objavio prvu sliku ćerkice Jasmine, a njegova poruka će rasplakati i najveće muškarčine! (FOTO)

- Prisustvovao sam porođaju, osetio sam svaki ženin bol, svaku kontrakciju, posmatrao sam rađanje svog deteta, presekao pupčanu vrpcu i brisao suze - napisao je Dvejn Džonson

  • 3
Printskrin: Instagram/therock Printskrin: Instagram/therock

Ponosni tata Dvejn Džonson, poznatiji kao The Rock, objavio je na svom Instagram profilu prvu fotografiju sa ćerkicom Džasmin (kod nas bi bila Jasmina) koja se rodila 16. decembra, a njegova emotivna poruka nikoga neće ostaviti ravnodušnim, naročito muškarce.

- Svim mladim muškarcima koji će jednog dana postati očevi, poručujem da ih cilj da budu bolji, nikada neće odvesti pogrešnim putem. Takođe, nikada nećete pogrešiti ako odlučite da "prođete kroz vatru" sa majkom vašeg deteta. Prisustvovao sam porođaju, osetio sam svaki njen bol, svaku kontrakciju, posmatrao sam rađanje svog deteta, presekao pupčanu vrpcu i brisao suze. Nemojte pogrešno da me razumete, nije to bilo kao da ja na kraju stola, poput hvatača (u bejzbolu, prim. aut) čekam brzu loptu! Ali, za mene kao muškarca, to je bilo čudo kojem svi trebamo da prisustvujemo jer tek tada ćemo zaista poštovati lepotu i snagu žena - poručio je Džonson.

Foto: Instagram/therock Foto: Instagram/therock

Pročitajte šta je sve The Rock napisao:

Printskrin: Instagram/therock Printskrin: Instagram/therock

 

Printskrin: Instagram/therock Printskrin: Instagram/therock

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    22. decembar 2015 | 13:34

    Stvarno lepa poruka.

  • Dr. za rock and roll

    22. decembar 2015 | 14:50

    I ja sam prisustvovao i isekao pupak mom malom. Jeste da je naporno kada se razmislja nakon toga ali dok traje sve se nekako odigra brzo ne stigne se misliti pa i da prodje po 8 sati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA