TRILER ILI KOMEDIJA? Ovako je mladi Majkl Džekson sa plesačima vežbao koreografiju za svoj veliki hit! (VIDEO)

Kralj popa se tom prilikom pripremao za čuvenu "Dangerous World" turneju

  • 3

Majkl Džekson je, između ostalog, bio čuven i po svojim koreografijama i plesnim pokretima koje je dovodio do savršenstva, a to je slučaj i sa naslovnom pesmom albuma "Thriller". 

 

U video snimku možete da pogledate kako su izgledale probe Džeksona sa plesačima za izvođenje ovog megahita, i to pred turneju "Dangerous World".

 

Nekima će ovo izgledati nostalgično, neki će se možda malo i nasmejati, ali, bez ikakve sumnje, ali - svetsku slavu, u dobroj meri zahvaljujući plesnim sposobnostima, kralju popa niko nije mogao da ospori, niti ugrozi.

 

Pogledajte:

 

 

 

(Telegraf.rs/Nothingcooler)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Necu da ti kazem

    27. decembar 2015 | 22:46

    Majkl Dzekson je zaista neverovatan i pamtice se zauvek. Nekada sam isla u plesnu skolu u kojoj je trener veliki obozavaoc Majkla, ucili smo sve njegove koreografije i bilo je neverovatno i velicanstveno koliko je neko posvecen tome i bila mi je cast da plesem uz njegove pesme i osetim tu caroliju i moc koja proizilazi iz ljubavi prema muzici i plesu. Zaista divno i zahvaljujem se treneru kome je i nadimak Dzekson sto nas je uvek ucio pravim stvarima i vrednostima.

  • milan

    28. decembar 2015 | 01:57

    Aj kakva crna komedija ovo je cudo!!

  • Đole

    28. decembar 2015 | 16:33

    Zašto komedija!? Pogledajte ceo snimak videćete da im koreograf kaže da sada probaju i da naprave face kao zombi,kao da imaju maske. Jedan je Majkl!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA