SANDRA AFRIKA ISPALILA DUŠANA i otkazala maturu: Ali je on neverovatno reagovao! (VIDEO)

Pevačica je trebala da bude pratnja maturantu iz Novog Žednika, ali ipak se predomislila

  • 25

Dok je cela Srbija drhtala i željno čekala taj 15. jun, kako ekskluzivno saznajemo, Sandra Afrika je morala otkaže odlazak na maturu sa Dušanom Vukovićem zbog poslovnih obaveza.

SEKS UŽIVO: Maca i Zmaj vodili ljubav u tajnoj sobi u "Parovima"! (18+) (VIDEO)

- Iako je Sandra zaista imala najbolju nameru da bude pratnja Dušanu na maturi, pa je čak i isplanirala šta će njih dvoje obući, u međuvremenu je zakazala dve tezge u Švajcarskoj i Austrije k0je nikako nije mogla da odbije. Vlasnici klubova u kojima će nastupiti Sandra su njeni prijatelji koji su je mnogo zadužili u životu, pa je ona osećala moralnu obavezu prema njima - kaže izvor blizak pevačici i napominje da je Sandri mnogo žao što je ispalila Dušana, kao i da je maturanta iz Novog Žednika već pozvala kako bi mu saopštila tužnu vest.

Pogledajte kako je izgledao njihov prvi susret:

KRISTIJAN SE VRATIO NA FARMU: Otkrivamo šta se sve dešavalo u prethodna 24 sata!

Sa druge strane saznajemo da je Vukoviću teško jer mu popularna pevačica neće biti pratnja, ali nije ljut na nju, već joj je zahvalan što je postao glavna faca u školi.

- Razočaran sam što neću ići na maturu sa Sandrom. Nisam ljut, jer razumem da joj je karijera na prvom mestu. Zahvalan sam joj na popularnosti koju sam dobio. Postao sam najveća faca u školi - kaže Dušan i dodaje da se čuo sa Sandrom, koja mu je obećala da će se iskupiti.

Printskrin: Youtube/AmiG Show Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Čuli smo se, a ona mi je tada obećala da će mi se odužiti izlaskom u grad, što verujem da će ispuniti - otkrio je maturant.

Pogledajte Sandrino i Dušanovo gostovanje u emisiji "Amidži šou":

(A. Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA