KAKVO IZNENAĐENJE! Saša Popović ukida "Zvezde Granda"? (FOTO)

- Mislim da gledaoci to ne očekuju. Potpuno novi format koji nikada niko u svetu nije video i koji nemaju ni Amerikanci, ni Britanci, ni bilo ko drugi - nedavno je najavio Popović

  • 20

Kao grom iz vedra neba je odjeknula informacija da je Saša Popović navodno, u dogovoru sa čelnicima televizije "Prva", odlučio da se od septembra više ne emituju "Zvezde Granda", već sasvim novi projekat u kojem će se takođe takmičiti mladi talenti.

SUZA SUZU STIŽE: Pogledajte tužnu emisiju "Zvezda Granda" posvećenu Jeleni Marjanović! (VIDEO)

- Više od deset godina traju "Zvezde Granda" i svakako da je to najuspešniji projekat na našim prostorima. Saša Popović je neko ko i kada spava smišlja nove ideje i šta bi mogao da radi, pa je tako odlučio da ukine "Zvezde Granda". Od septembra će biti potpuno nova emisija, imaće drugi naziv i do sada neviđen format. Žiri, koji je sada u muzičkom takmičenju, ostaje i u sledećem projektu, ali će dobiti pojačanje. Biće novi studio, novi koncept, sve dosta drugačije. Svi se nadaju da će ovo biti projekat koji će pomeriti granice. Mnogo više ljudi je i uključeno u realizaciju nove emisije - priča izvor blizak Popoviću za "Alo".

DA PATNJAMA MOJIM PATIŠ, DA ĆUTANJEM MOJIM ĆUTIŠ: Ovo je Jelena Marjanović pevala na audiciji za Zvezde Granda! (VIDEO)

Foto: TV Prva Foto: TV Prva

Sa druge strane, iz "Grand produkcije" demantuju da će "Zvezde Granda" biti ukinute, i navode da će takmičenje ubuduće biti još zanimljivije.

- Znam tačno kako će u budućnosti izgledati takmičenje za "Zvezde Granda". Biće nešto potpuno novo. Mislim da gledaoci to ne očekuju. Potpuno novi format koji nikada niko u svetu nije video i koji nemaju ni Amerikanci, ni Britanci, ni bilo ko drugi. Sledeća sezona će biti najzanimljivija dosad i za takmičare i za publiku, a pogotovo za žiri koji će sigurno uživati - izjavio je Saša Popović za portal Zvezdegranda.tv.

Foto: Promo Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Orangutan

    16. april 2016 | 10:37

    Neće se zvati Zvezde Granda nego Super Zvezde i žiri će biti osmočlani. Toliko o promenama.

  • Dragana

    16. april 2016 | 09:58

    Jos malo pa ce se Srbija deliti na Zvezde granda I Pinkove zvezde...svi bi da pevaju...

  • Mima

    16. april 2016 | 13:34

    Taman sam skupila ljude iz ulice,za sledecu sezonu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA