BREJKERSI IDU K'O ALVA: Rasprodate karte po promotivnim cenama za koncert na Tašmajdanu! (VIDEO)

Cane, Anton i ekipa će, podsetimo, prašiti na Tašu 18. juna

  • 3

Veliko interesovanje vlada za koncert "Partibrejkersa" na stadionu Tašmajdan 18. juna (20.30), pa je uvodni kontigent ulaznica, po promotivnim cenama, već rasprodat.

Karte se sada mogu nabaviti po regularnim cenama: 1.200 dinara za parter, 1.300 za tribine i 1.400 dinara za fan pit. Ulaznice će, na dan koncerta, za sve sektore koštati 1.600 dinara.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Karte se mogu nabaviti na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima.

Na koncertu čiji je najavni slogan "Taš je naš" bend će, pored starih hitova, predstaviti pesme sa aktuelnog albuma "Sirotinjsko carstvo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šprajco

    19. maj 2016 | 02:07

    Normalno da idu ko alva,jer su jedini rok bend iz Beograda koji je ostao isti,i svira pravi rok. Ostalk su se raspali,sviraju sa cajkama,ili ih niko ne slusa,osim u tri,cetiri zgrade od njihovog podruma. Jedini pravi beogradski šaner,mangup i roker je morao da preseli iz Beograda u Zrenjanin,jer Beograd je grad u kojem lik iz Mrcajevaca napuni Arenu i peva kako kosi travu pored Moravu,i muva devojku iz grada,a Beograd pada u trans. Za one malobrojne ostaju Partibrejkersi,koji se ponekad vrate da ispostuju svoju vernu publiku.

  • Dr. za rock and roll

    18. maj 2016 | 19:05

    I stokolm !!!!!

  • Zile

    19. maj 2016 | 10:45

    Ko ove drekavce slusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA