TUŽNA VEST ZA SVE KOJI SU VOLELI ALFA: Umro najniži čovek na svetu, koji je igrao vanzemaljca (VIDEO)

Nepalac pod imenom Čandra Bahadur Dangi bio je visok samo 54,6 centimetara

  • 14

Najniži čovek na svetu, Nepalac pod imenom Čandra Bahadur Dangi, visok svega 54,6 centimetara, preminuo je u 76. godini, objavljeno je u petak iz predstavništva Ginisove knjige rekorda

 

SPREMA SE NAJLUĐE BEKSTVO IZ ZATVORA: Pogledajte trejler za novu sezonu serije "Prison Break"! (VIDEO)

 

Prema navođenju TMZ-a, Dangi je bio hospitalizovan u Los Anđelesu, nakon što je menadžer Denis Varga pronašao njegovo beživotno telo u kupatilu, a potom je sedam dana ležao u stanju kome.

 

Ginisov rekorder tumačio je lik Alfa iz istoimene humoristične serije popularne '80-ih godina, čije četiri sezone su emitovane od 1986. do 1990. godine. Iako simpatičnom vanzemaljcu nije pozajmljivao glas, nosio je njegov kostim kad god se Alf pojavljivao u seriji.

 

 

Ginisovu knjigu svetskih rekorda rastužila je vest o smrti Dangija, koji je nosio titulu najnižeg čoveka na svetu - navedeno je u saopštenju.

 

Inače, prošle godine Ginis je pored palate Vestminstera u Londonu organizovao susret Dangija i najvišeg čoveka na svetu, Sultana Kosena iz Turske, visokog čak 2,51 metar.

 

 

(Telegraf.rs/globalnews.ca)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA