≫ 

NEKI NOVI KLINCI, FINALE: Veličanstvena Džejla Ramović (14) pobednica PRVE sezone! (FOTO)

Posle tri preseka glasova, talentovana Džejla iz Goražda je odlukom publike ponela laskavu titulu

  • 27

Finalno veče popularnog muzičkog takmičenja za decu uzrasta do 15 godina "Neki novi klinci", održano je u studiju TV Prva, a prvog pobednika ovog šoua, talentovanu Džejlu Ramović, izabrala je publika SMS glasovima.

GLASAJTE ZA POBEDNIKA TAKMIČENJA "NEKI NOVI KLINCI": Ovo je 10 superfinalista! (VIDEO)

U samom finalu kroz koje su publiku vodili Ana Sević i Milan Mitrović učestvovalo je 10 najtalentovanijih kandidata, koje je birao žiri tokom svih prethodnih meseci, koliko je trajalo takmičenje. Večeras članovi žirija nisu imali pravo glasa, budući da je za svoje favorite glasala isključivo publika.

Foto: Grand/TV Prva Foto: Grand/TV Prva

Takmičari su nastupili u tri kruga, a nakon svakog kruga je napravljen presek glasova. U prvom preseku ispala su tri takmičara, u drugom takođe, dok su u samoj završnici ostala četiri kandidata.

Foto: Grand/TV Prva Foto: Grand/TV Prva

Publika je imala priliku i da u revijalnom delu uživa u pesmama pojedinih članova žirija, koji su tokom celog takmičenja podržavali sve kandidate: Ivane Selakov, Jelene Kostov i Milana Topalovića Topalka.

Foto: Grand/TV Prva Foto: Grand/TV Prva

Nakon nastupa Ivane Selakov, koja je predstavila novu pesmu "Agonija", u prvom preseku glasova odlučeno je da dalje idu: Nermin, Milica, Menil, Lidija, Džejla, Valentina i Emina, dok su ispale Marija Dragičević, Anastasija Rilak i Miona Laura Srećković.

Foto: Grand/TV Prva Foto: Grand/TV Prva

Ubrzo je usledio je i drugi presek glasova kojim je najavljen treći krug, pa su sve bliže samom vrhu i pobedi ostala četiri kandidata: Menil, Džejla, Valentina i Nermin. Ispale su Emina Hrustić, Lidija Janković i Milica Čikarić.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva
Foto: Grand/TV Prva Foto: Grand/TV Prva

Titulu pobednika prve sezone takmičenja "Neki novi klinci", posle tri preseka glasova, ponela je Džejla Ramović, koja je dobila statuu i svoju prvu pesmu.

Foto: Grand/TV Prva Foto: Grand/TV Prva

Džejla je odlukom publike zasluženo ponela prvo mesto.

- Želim se svima zhvaliti. Svim prijateljima, podršci koja je bila uz mene - rekla je kroz suze srećna Džejla.

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Četvrto mesto pripalo je Valentini Kuzmanović, dok je treće mesto zauzeo Nermin Handžić.

Foto: Grand/TV Prva Foto: Grand/TV Prva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cile

    27. jun 2016 | 00:20

    Meni nisu prihvatili drugo glasanje za istog kandidata. Mislim da nije fer da sd finalisti biraju glasanjem sms. Znaci da ciji roditelji imaju vise novca, to dete ce pobediti. Po meni za prva tri mesta su morale da se takmice Dzejla, Valentina i Lidija jer su ubedljivo najkvalitetnije... to je moje misljenje

  • Big Albania

    26. jun 2016 | 21:56

    Lepa

  • Safa

    27. jun 2016 | 09:22

    Svi su oni pobjednici i cestitam im svima bez obzira na ime jer je to najmanje bitno. Dzejla se svojom pojavom od pocetka izdvojila i moj je favorit. Njena elegancija i skromnost su nesto sto bi danasnje djevojcice,djevojke trebale da se ugledaju na nju. Sminka na mjestu,frizura,garderoba i obuca skladno njenim godinama.BRAVO ZA DZEJLU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA