UDARIO GDE NAJVIŠE BOLI: Ovako se muž osvetio Dari zbog njenih perverznih porno slika!

- Nije bitno što smo se razveli i što on ima novu devojku, jer mu ja želim svu sreću ovog sveta - izjavila je Dara Bubamara

  • 8

Nakon što su se Dara Bubamara i njen suprug Milan Kesić nedavno razveli, kao grom iz vedra neba je odjeknula vest da je Milan, navodno, još dok je bio u braku sa Darom, imao ljubavnicu koju je krio od javnosti.

RAZVOD OD 180.000 EVRA! Haos tek počinje, evo šta sve bivši muž traži od Dare Bubamare! (VIDEO)

- Ta devojka je iz unutrašnjosti i dosta je mlađa od njega, ima 23 godine. U Beogradu joj iznajmljuje stan, a obećao joj je i automobil. Koristi svaki slobodan trenutak da bude sa njom, jedva je dočekao leto da mogu zajedno da otputuju i budu sami. Nedavno, kad je išao s kumovima u njihovu vikendicu, pogađajte koga je vodio?! Novu devojku - rekao je izvor blizak Kesiću za "Kurir".

Foto: Instagram/darabubamara_official Foto: Instagram/darabubamara_official

Sa druge strane, Bubamari nije bilo nimalo svejedno kada je čula da Kesić ima novu devojku.

- Daru je mnogo pogodilo kad je čula da Milan ima devojku. Njena najveća greška je što je dopustila da joj izađu slike u javnost i da joj se dodeli uloga preljubnice - ispričao je Darin prijatelj.

Foto: Facebook/bluetrocadero Foto: Facebook/bluetrocadero

Bubamara je potvrdila da njen bivši suprug ima devojku.

- Volela bih da o tome ne pišete. To neću da komentarišem jer smo MIlan i ja dobri prijatelji posle svega. Nije bitno što smo se razveli i što on ima novu devojku, jer mu ja želim svu sreću ovog sveta - poručila je Bubamara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA