≫ 

Evo kako je Vlada Mandić odgovorio na priče da je drugu razbio glavu flašom!

U medijima se pojavila priča da je bivši rukometaš napravio incident na jednom beogradskom splavu

  • 6

Bivši rukometaš Vlada Mandić oglasio se nakon priča da je navodno razbio glavu drugu u subotu veče na jednom beogradskom splavu.

Vlada Mandić oslobođen optužbi za POKUŠAJ UBISTVA!

Vlada je ušao u sukob tokom večernjeg izlaska, kada je kako piše Kurir navodno nepoznatog dečka udario flašom u glavu.

- Ta priča o tuči je potpuna izmišljotina. Ja ne znam od koga je poteklo uopšte. Ali dobro, navikao sam već. Stalno se izmišljaju i pumpaju priče. Nekome je verovatno odgovaralo, pošto sam ja bio jedini poznat u toj kafani, da me uključe u nekakvu iskonstruisanu priču i naprave incident - rekao je Mandić za "Alo".

Printskrin: Youtube/Star TV Printskrin: Youtube/Star TV

Bivši rukometaš je navodno nakon incidenta seo i nastavio da pije svoje piće kao da se ništa nije desilo.

- Presmešna priča. Pa valjda bi reagovalo obezbeđenje ili bi došla policija na uviđaj. Stvarno nemam šta da kažem. Mnogo je glupo. Ja sam u toj kafani bio sa 15-oricom svojih drugara. I pošto nas je bilo mnogo sedeli smo za različitim stolovima. Dvojica mojih prijatelja su se nešto pokačili, to se jeste desilo. Niti znam zašto, jer sam sedeo za drugim stolom, niti me je zanimalo. Bilo je malo koškanja i gurkanja. Čak sam ja ustao i rekao im da se ne glupiraju, nego da izađu napolje i da reše to što imaju, da ne bi pravili scene pred ljudima. To su i uradili, onda su se vratili unutra obojica, i nastavili da piju i da pričaju sasvim normalno. Dakle nikakvog incidenta nije bilo. Niti je bilo policije, niti bilo kakve tuče. I zaista ne bih više pričao o tome i dizao prašinu gde je nema - kaže Vlada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    14. septembar 2016 | 17:14

    Ko je od ovog lika napravio smekera? Tako je jadan

  • Srbin

    14. septembar 2016 | 17:54

    Ti poznat, da ti nije tatice ne bi ni hleba imao,ceo zivot trosis tatin novac, tata i sudove placa u zatvor se ne ide ni za pokusaj ubistva,to ima samo kod nas i jos slicnim banana zemljama,joooj Kliktone.

  • Losmi

    14. septembar 2016 | 19:03

    RukometaS?HAHAHh,bolje da ga pitate kolko je golova dao u karijeri ili mozda da navede klubove nase lige,npr...hahaha rukometas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA