≫ 

NOVE PINKOVE ZVEZDICE: Mali slatkiš probio led, rasturio hitom Zdravka Čolića i raspametio žiri! (VIDEO)

Talentovani dečak je uspeo da oduševi petočlani žiri "Pinkovih zvezdica" već na snimanju prve epizode nove sezone, koja će početi sa emitovanjem 23. septembra

  • 3

Malo vremena je ostalo do početka treće sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice"(takmičenje kreće sa emitovanjem  23. septembra na televiziji "Pink") , a ekipa Telegrafa prisustvovala je snimanju prve emisije u Šimanovcima. Već na samom početku, petočlani žiri oduševio je jedan mališan.

POČINJE TREĆA SEZONA: Pogledajte kako izgledaju nove "Pinkove zvezdice"! (VIDEO)

Čim je izašao na scenu talentovani dečak je pokazao zavidnu harizmu i talenat, i očarao žiri svojim vokalnim sposobnostima uz pesmu Zdravka Čolića "Što ti dadoh".

Goca Tržan, Jelena Tomašević, Leontina, Sergej Ćetković, Sale Tropiko bili su oduševljeni, pa mališanu odmah dodelili maksimalnih pet glasova.

Pogledajte šta je zabeležila kamera televizije Telegraf Now:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • emily

    14. septembar 2016 | 22:22

    O ne opet je pocelo rasturanje ,razbijanje,otkidanje i sl. terminologija.Mnogo smo primitivni.

  • ja

    15. septembar 2016 | 00:04

    Blago ovoj nasoj zemlji sa nama...svi pevamo...svi pevaci...u pm. .... Nema vise besparice i krize zivecemo u raskosu i bogatsvu.... samo ko ce kome pevati kad cela Srbija bude zemlja estradnih umetnika.... e Srbijo moja gde ti ides.......

  • novosadjanka

    15. septembar 2016 | 08:40

    Od bezbroj takmicenja u pevanju, mislim da Pinkove zvezdice jedine imaju iskren i kvalitetan ziri na celu sa Leontinom. Oni deci zaista daju prave savete i uvek se slazem sa njihovim misljenjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA