Internet je goreo zbog nastupa Đanija na Exitu, a onda se oglasio Exit i objasnio! (FOTO)

Organizatori festivala oglasili su posle želje fanova da vide foklera na ovoj muzičkoj manifestaciji sledeće godine

  • 14

Organizatori Exit festivala sproveli su anketu na svojoj Fejsbuk stranici i pitali obožavatelje koga bi voleli da slušaju naredne godine na ovom muzičkoj manifestaciji. Fanovi su predložili mnoge, a najviše glasova glasova dobio je folk pevač Radiša Trajković Đani.

U međuvremenu, oglasili su se organizatori Exita, i napisali sledeće:

- Shvativši da je Đaniverzum progovorio i posložio svoje zvezde, odlučili smo da se zahvalimo svim agentima i svetskim zvezdama na dosadašnjoj saradnji uz poruku “Vi nas nikad i niste voleli”! Nakon duge neprospavane noći, u strahu da ne poludimo, shvatili smo šta nam sve nedostaje i doneli odluku da iduće godine na svakoj bini, u svakom terminu, tokom sve četiri noći i dana, nastupa jedan i jedini, neprikosnoveni - Đani. Nismo još uvek uspeli da stupimo u kontakt sa njegovim menadžmentom i ostaje nam samo da se nadamo da će njegovi planovi turneje za narednu godinu da se poklope sa datumima održavanja festivala. Nadamo se samo da neće biti slučaj “zavede me i nestade” ili još gore “ja slobodan, ona neverna”! - naveli su iz Exit tima i dodali:

Printskrin: Instagram/aleksandraprijovic Printskrin: Instagram/aleksandraprijovic

- Takođe, svesni da je donekle nezgodno i u određenoj meri prkosi zakonima termodinamike da se Đani lično ili sam dok je ljubi neko, pojavi u isto vreme na preko 20 bina, pokrećemo globalni inter-galaktički konkurs za Đanijeve dvojnike! Neophodno je da suvereno vladaju repertoarom, što bi se reklo “litar na litar”, te da poseduju univerzalni šmekerski duh svojstven one & only, svetskom, a našem Đaniju. Rezultate konkursa, kao i konačnu satnicu objavićemo 1. aprila na duplerici u vodećem modnom magazinu “Zona sumraka". - zaključili su oni i objavili sledeću fotografiju:

Foto: Facebook/exit.festival Foto: Facebook/exit.festival

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nekilik

    15. septembar 2016 | 23:42

    No Djani, no party hahah

  • Sasa

    16. septembar 2016 | 09:34

    Sta je bre smekeri sa exita , pa vas slusa 5% gradjana Srbije i niko vam se ne smeje zbog toga , niko vas ne osudjuje sto ste steciste natrkomanije u vreme festivala , niko vam nikad nije prebaxcio sto ste doveli 1000 puta gore likove od Djanija , a vi se nalazite pogodnim da vredjate coveka koji vas nikad nije pomenuo , on je za vas LEGENDA , mozete samo da ga mrzite !!!

  • exit

    16. septembar 2016 | 09:24

    Sto se tice EXIT manifestacije i organizatora, predlazem im sledece. Sredite vise tu Tvrdjavu koja propada zahvaljujuci vama i platite porez za oko 2500 redara koji su angazovani kao volonteri. Tim novcem licno gubi grad Novi Sad, pogotovo deca, jer ti volonteri rade za "8.000-20.000". 25.000 evra je cist gubitak koji vlasnik uzme sebi u dzep, neplacanjem poreza za doticne volontere. Ako im pogledamo "knjige", ulaz-izlaz i sve papire, ukupno dobijamo neverovatnu sumu od 500.000 evra za koju je ostecen grad NS svake godine. To je 1 vrtic. Prema tome exitovci, svake godine izgradite-donirajte vrtic NS i bice sve u redu. A Djani, pa djani je nebitan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA