Postavljen nadgrobni spomenik Marinku Madžgalju (FOTO) (VIDEO)

Postavljanju spomenika na Bežanijskom novom groblju prisustvovala je porodica čuvenog glumca, koji je, da podsetimo, preminuo pre nekoliko meseci

  • 12
Printskrin: Youtube/Posle aplauza Printskrin: Youtube/Posle aplauza

Na Bežanijskom novom groblju u Beogradu postavljen je nadgrobni spomenik legendarnom glumcu i muzičaru Marinku Madžgalju, koji je  preminuo pre nekoliko meseci u 38. godini života.

AMIDŽIĆ O TETOVAŽI POSVEĆENOJ MADŽGALJU: Taj flamingos ima značenje i veće od muzike (VIDEO)

Radovi su počeli u ranim jutarnjim časovima, a sve je bilo završeno za jedno 2 do 3 sata. Na postavljanju nadgrobnog spomenika bili su prisutni članovi Marinkove porodice, njegov otac i stric, koji su nadgledali čitav proces.

Na vrhu spomenika isklesano je glumčevo prezime Madžgalj, a u sredini ime Marinko, kao i nadimak Maki, kao i godina njegovog rođenja, odnosno smrti (1978-2016).

Pogledajte kako izgleda nadgrobni spomenik Marinku Madžgalju, kao i omaž popularnom glumcu:

Da podsetimo, Marinko Madžgalj ostavio je veliki trag, kako kao čovek, tako i kao glumac i muzičar. Rodio se u Beogradu a odrastao je u Kotoru. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti 2000 godine. Igrao je u brojnim ostvarenjima, kao što su "Crni Gruja i Drug Crni", "Ranjeni orao"...

Printskrin: Daily Motion/Vlada Boskovic Printskrin: Daily Motion/Vlada Boskovic

Bio je i odličan pozorišni glumac. Ljudi koji su ga poznavali kažu da je bio divan čovek i da je imao odličan smisao za humor. Bio je oženjen glumicom Dubravkom Mijatović, s kojom je dobio ćerku Saru. Bio je i u emotivnoj vezi sa crnogorskom voditeljko Lanom Sekulić.

Skinite nove pesme "Flamingosa" i učestvujte u dobrotvornoj akciji za Madžgaljevu ćerku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IVišnja

    16. septembar 2016 | 16:46

    Laka mu zemlja bila divan čovjek glumac

  • Delije Čikago

    16. septembar 2016 | 16:59

    Nedostaje.

  • Nada

    16. septembar 2016 | 14:56

    E ovo je zalosno. Tako dobar lik,covijek,glumac da nas napusti,svoje dijete,roditelje. Neka mu je laka crna zemlja. Nadam se da se odmorio od svih muka pretrpljenih u borbi sa bolescu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA