Sanja Kužet će roditi dečaka, oduševićete se kad čujete KO ĆE MU DATI IME! (FOTO)

Lepa voditeljka "Zvezda Granda" iz prvog braka ima sina Andreja (9), a početkom sledeće godine će ponovo postati majka

  • 9

Popularna voditeljka "Zvezda Granda", atraktivna Sanja Kužet, na žalost brojnih fanova se povukla sa televizije, jer je u petom mesecu trudnoće i po drugi put će roditi dečaka.

Gledaoci će odlepiti: Ova seks-bomba će zameniti Sanju Kužet u "Zvezdama Granda"! (FOTO)

Lepa Sanja je već majka devetogodišnjeg Andreja, kojeg ima iz prvog braka, a koji će početkom sledeće godine dobiti brata, piše "Star".

Ipak, Sanja i Nemanja Živojinović za sada ne planiraju venčanje, iako su u vezi dve godine.

Foto: Promo Grand Foto: Promo Grand

- Pošto ona već ima jedan brak iza sebe, papir joj nije važan. Kada je započela vezu sa Nemanjom, njoj je najbitnije bilo da ga i njen sin prihvati, što se veoma brzo desilo. Inače, nikad nije volela da priča o privatnom životu, tako da neće ni sada. Uživa u drugom stanju, nije se mnogo ni ugojila, baš joj prija trudnoća. Odlučila je da ne radi, a umesto nje "Zvezde Granda" vodiće njena imenjakinja Sanja Ćulibrk, koja takođe radi na Grand televiziji - izjavio je izvor blizak voditeljki i otkrio ko će mališanu dati ime.

Foto: Facebook/Sanja Kužet Foto: Facebook/Sanja Kužet

- Andrej će imati tu čast da bratu da ime. On je već veliki dečak i mislim da je najsrećniji što će dobiti brata o kom će kao stariji voditi računa i pomagati mami - završio je izvor za "Star".

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA