PRIRODNE, ALI... Grudi srpske folkerke su TOLIKO VELIKE, pa je odlučila da ih smanji! (FOTO)

Dok njene mlađe koleginice uvećavaju grudi, jedna od najzaposlenijih srpskih pevačica već dve godine razmišlja o smanjenju istih

  • 14

Folk pevačica Jana Todorović odlučila je da svoje prirodne grudi znatno umanji, s obzirom na to da ima velike bolove u predelu leđa zbog težine istih i poslednje dve godine razmišlja o odlasku pod nož.

Pre 23 godine su svi ludeli za njenim OGROMNIM grudima, a srpska folkerka u 59. DOMINIRA u bikiniju! (FOTO) (VIDEO)

Iako Janine mlađe koleginice sve češće posećuju hirurga u nameri da imaju što veće grudi, pevačica će svoje smanjiti za broj ili dva, čime će verovatno mnoge muškarce razočarati.

- Jana već neko vreme trpi bolove u predelu kičme. Učestali bolovi počeli su da se javljaju u protekle dve godine. Poslednjih godinu dana se naglo ugojila, jer je imala stresan period, pa su tako i njene grudi postale veće, a samim tim i teže - ispričao je izvor blizak pevačici za "Srpski Telegraf".

A photo posted by JANA (@janavip2011) on

- Jana je jedna od najzaposlenijih pevačica i ima veliki broj nastupa, što joj teško pada s obzirom na bolove u leđima. Nakon nastupa mora da se odmara i ide na masaže kako bi ublažila bolove koje oseća - dodao je izvor, a i sama pevačica je potvrdila da svoje planove:

- Iskreno, imam bolove i moraću nešto da preduzmem, ali ne volim mnogo da pričam na tu temu.

A photo posted by JANA (@janavip2011) on

Podsetite se nekog od Janinih spotova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA