KONAČNO SE OGLASILA BREDOVA LJUBAVNICA: Trudna sam i nikada nisam bila srećnija! (FOTO) (VIDEO)

- Nisam navikla da komentarišem ovakve stvari niti da ih doživljavam za ozbiljno, ali ova situacija se naglo razvija i utiče na ljude koje volim, zato moram da se oglasim - poručila je Merion Kotiljar

  • 3
Foto: Profimedia, Pacific coast news Foto: Profimedia, Pacific coast news

Posle mnogo spekulacija da je Merion Kotiljar kriva za razvod Breda i Anđeline, jer je Pit navodno s njom prevario Džolijevu, oglasila se i Kotiljar koja je hejterima poručila da je sve to laž i da ona čeka dete sa svojim dugogodišnjim dečkom. 

GRMI INTERNET: Evo kako je Dženifer Aniston reagovala kada je čula za razvod Breda i Anđeline!

- Ovo će biti moja prva i jedina reakcija na vest koja je objavljena pre 24 sata i u koju sam na silu uvučena. Nisam navikla da komentarišem ovakve stvari niti da ih doživljavam za ozbiljno, ali ova situacija se naglo razvija i utiče na ljude koje volim, zato moram da se oglasim. Kao prvo, pre mnogo godina upoznala sam čoveka svog života, oca našem sinu i bebi koju očekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelj i jedini kojega trebam. Drugo, svima koji pišu da sam uništena, poručujem da nikada nisam bila srećnija. Na kraju, nadam se da će Bred i Anđelina, koje duboko poštujem, uspeti da pronađu mir u ovom teškom momentu u njihovom životu. Voli vas Merion - napisala je Kotiljar na svom Instagram profilu.

Da podsetimo, Bred i Merion su zajedno snimali film "Allied" i nakon njihovih prvih zajedničkih slika sa seta, počele su glasine o navodnom Pitovom neverstvu.

Inače, Merion je od 2007. u vezi sa Giljemeom Kaneom, s kojim ima sina Marsela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N.C.B.

    22. septembar 2016 | 10:36

    Novinari ubedjeni da Bred overi svaku sa kojom snima film...ahahaha...

  • Delije Čikago

    22. septembar 2016 | 11:45

    Zatvorila im glupa američka usta.

  • Јелена у земљи чуда

    22. septembar 2016 | 12:51

    А шта ћемо са кармом? :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA