NEVEROVATNA SLIČNOST: Ovaj srpski pevač je isti Toše Proeski! (FOTO) (VIDEO)

- U pubertetu su počeli da me upoređuju s Tošetom, mnogi su mi govorili da izgledam kao on - rekao je Andrej Dorić iz Novog Sada, koji svog idola nikada nije upoznao

  • 6

Mladi pevač iz Novog Sada, Andrej Dorić (22), zadivio je region svojom sličnošću sa legendarnim Tošetom Proeskim, koji mu je već godinama idol i zbog kog se sa svojim bendom posvetio muzici te pokušava da se probije na makedonsko tržište.

Bila je Tošetova devojka, posle tragedije se udala, rodila dete, a ovako sada izgleda! (FOTO)

Sličnost sa Tošetom je neverovatna, a talenat ovog srpskog muzičara nesporan.

Printskrin: Youtube/Andrej Doric Printskrin: Youtube/Andrej Doric

- U pubertetu su počeli da me upoređuju s Tošetom, mnogi su mi govorili da izgledam kao on, što mi je uvek laskalo. Kad sam napunio 18 godina, sve su me češće upoređivali s njim na nastupima po klubovima, čak su me pitali i jesmo li u srodstvu - rekao je Andrej za makedonski Fokus.

Iako Tošeta nikada nije upoznao, upravo se zbog njega - svog idola, Andrej posvetio muzici više nego ikada.

- Ugledajući se na njegov rad, humanost i harizmu, pronašao sam svoj put i profesionalno se posvetio muzici. Već sam snimio šest pesama i radim na novom materijalu koji ćemo uskoro promovisati - izjavio je Andrej.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Pre četiri godine Andrej je nastupio na festivalu Ohridski trubaduri, gde je pesmom "Ladna bezobrazna" na makedonskom jeziku osvojio treće mesto glasovima žirija i publike.

- Neki pričaju da pokušavam da zamenim Tošeta, ali to je nemoguće. Ja sam Andrej, a Toše je bio jedan jedini i za njega ne postoji zamena. Svako ima svoju sudbinu i svoju zvezdu vodilju - zaključio je talentovani pevač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boys

    22. septembar 2016 | 12:47

    Nidje veze .

  • Asob

    22. septembar 2016 | 21:00

    Jedan je Toše-neponovljiv!

  • Vladasd

    22. septembar 2016 | 14:44

    Nema on veze sa Tošetom,sem što se izuzetno trudi da ga oponaša na sceni i da skine njegovu boju.Moj mu je savet da bude svoj, i da pusti Tošketa ako misli bilo šta da uradi na našoj sceni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA