U 10.13 IM SE ISPUNILA NAJVEĆA ŽELJA! Seka i njen muž plakali ko kiša kada su prvi put ugledali sina Jakova!

Bebine matične ćelije su pevačica i njen muž odmah poslali na čuvanje u Nemačku, a Piljikić se nije odvajao od supruge do jutra

  • 56

Vest da se juče porodila Seka Aleksić, koja je na svet donela sina Jakova, oduševila je sve njene fanove i prijatelje, čestitke pljušte sa svih strana, a pevačici i njenom suprugu Veljku Piljikiću se tako ispunila najveća želja - da postanu roditelji.

CARSTVO MALOG PRINCA JAKOVA: Ovako izgleda soba Sekinog sina! (FOTO)

Inače, bilo je planirano da se Seka porodi polovinom oktobra u Beču, ali mali Jakov je imao drugačije planove.

- Veče u domu Seke Aleksić proteklo je kao i svako drugo, bez naznaka da će mali Jakov požuriti da dođe na svet. Sve je bilo spremno za odlazak u Beč, gde je sredinom narednog meseca bio zakazan Sekin porođaj. Međutim, kada je Seka počela da oseća bolove, shvatila je da će ih sin iznenaditi. Pozvala je doktorku kod koje je u Srbiji išla na preglede i ona joj je rekla da odmah ide u porodilište. Seka se brzo spakovala i uputila u privatnu kliniku, gde se porodila juče u 10.13. Bio je vrlo emotivan trenutak kada su babice donele sina Seki u naručje - ispričao je za "Alo" izvor blizak Aleksićevoj.

Foto: Instagram/seka_aleksic Foto: Instagram/seka_aleksic

Veljko je prisustvovao porođaju i presekao je pupčanu vrpcu, a i on i Seka su zaplakali kad su im babice prvi put donele sina! Bebine matične ćelije su pevačica i njen muž odmah poslali na čuvanje u Nemačku, a Piljikić se nije odvajao od supruge do jutra.

Foto: Instagram/seka_aleksic Foto: Instagram/seka_aleksic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goksi

    25. septembar 2016 | 10:15

    Mi smo deset godina cekali dete i znam kako je to. Sreca nek ih prati ....dobro dosao Jakove !!!

  • NN

    25. septembar 2016 | 10:49

    Sve cestitke Seki i Veljku. A novinarima pitanje dali se jos neka mama juce porodila.

  • Sekula se opet ženi

    25. septembar 2016 | 10:49

    U istom trenutku u srbiji je rodjeno na desetine beba od kojih neki roditelji nemaju za pampers, pišite vi o njima, čestitam ja i ovima, ali ipak ima mnogo više onih koji svojim pravim radom to vise zaslužuju, ne znam po čemu su ovi javne ličnosti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA