ZVEZDA GRANDA OPTUŽENA ZA POKUŠAJ UBISTVA: Kaća Živković saslušana u policiji!

Katarinu je policija ispitivala duže od sat vremena

  • 37

Pevačica Katarina Živković mogla je ozbijno da nadrlja zbog svoje nesmotrenosti, jer ju je komšinica optužila za pokušaj ubistva.

 

NEĆE IM BITI DOBRO: Kaća Živković žestoko ponizila bivše momke! (FOTO)

 

Naime, Katarina je htela da oriba terasu, pa je u vodu stavila jaku kiselinu. Živkovićeva je slučajno oborila kofu, pa se kiselina slila i na balkon ispod njenog, na kom je u tom trenutku sedela komšinica, kako piše Kurir Stars.

 

Printskrin: Youtube/Dusan Petrovic

Printskrin: Youtube/Dusan Petrovic

 

- Komšinica je vrištala i psovala Kaću, koja je odmah strčala do njenog stana. Žena je bila besna, stalno je ponavljala kako je pevačica htela da je ubije. Pozvala je policiju, koja je došla za nekoliko minuta. Kaću su ispitivali duže od sat vremena. Ona se tresla i klela da joj nije bila namera da naudi komšinici - kaže izvor blizak pevačici.

 

Printskrin: Instagram/katarina2789

Printskrin: Instagram/katarina2789

 

- Tačno je da me je komšinica optužila za pokušaj ubistva. Dolazila je policija, uzela izjavu i od jedne i od druge i posle nekoliko dana sve je rešeno. Nisam bila kriva jer se sve desilo slučajno. Ne volim toga da se sećam jer sam tih dana prolazila kroz pakao, što nikome ne bih poželela. Zamislite da vam je u glavi stalno misao da možete da završite u zatvoru ni krivi ni dužni - rekla je Kaća.

 

Foto: Facebook/ZivkovicKatarinaOfficial

Foto: Facebook/ZivkovicKatarinaOfficial

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA