LEPA BRENA OTVORILA DUŠU: Mrzeli su me jer sam se udala za Srbina, razvlačili su me po blatu!

- Kad smo se mi venčali, Lepa Brena je izbrisana sa ovih prostora. Više nikome nisam bila potrebna i nikome nisam bila dobra - rekla je Brena

  • 17

Pevačica Lepa Brena je prvi put progovorila o tome kako se osećala 1991. kada se kao najveća jugoslovenska zvezda, odjednom, kako kaže, našla na stubu srama, nakon što se udala za Slobodana Bobu Živojinovića.

NJU RETKO MOŽETE DA VIDITE: Ovako izgleda Brenina starija sestra Faketa! (FOTO)

Brena iskreno kaže da u nekom drugom životu, nikada ne bi želela da bude pevačica i prođe kroz sve lepe i loše, stvari koje su joj se desile.

- Ne mogu da verujem ljudima koji su prošli naporan put u životu i onda kažu: "Ja bih opet ponovo". Kad bih se opet rodila, nikad ovo ne bih radila. Ne samo kao Lepa Brena, već kao predsednik ili kraljica sveta. Teško je i naporno za ženu da bude i supruga i poslovna žena. Decu ne interesuje uspešna mama koja pravi karijeru pevačice i dobro zarađuje. Da mogu da vratim vreme, nikad ne bih bila Lepa Brena - izjavila je Brena za "Kurir stars".

Foto: Instagram/lepabrenaa Foto: Instagram/lepabrenaa

Pevačica je opisala i pakao koji je svojevremeno preživela samo zato što se udala za Bobu Živojinovića.

- Kad smo se mi venčali, Lepa Brena je izbrisana sa ovih prostora. Više nikome nisam bila potrebna i nikome nisam bila dobra. Zato što su se svi golubovi preletači odjednom identifikovali sa svojom verom i nacionalizmom, a ja sam bila okačena na stub srama, kao najveća balkanska zvezda, koja je imala popularnost kao Tito. Svi su želeli da me razvlače u blatu, da brišu đonove o mene, da mi izbrišu ime, sve što sam stekla. Nisam bila dobra u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj jer sam bila Jugoslovenka. Za mene je Jugoslavija predstavljala kosmopolitizam, to je bila država čijem se predsedniku klanjao ceo ceo svet - ispričala je Lepa Brena.

Foto: Promo Antenna Foto: Promo Antenna

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA