≫ 

VENČANJE O KAKVOM SAM MAŠTALA: Srpska voditeljka rekla DA, ovo su svi detalji svadbe na Maldivima! (FOTO)

- Bilo je fascinantno i drugačije, bez stresa i panike. Sat vremena pred venčanje smo bili na plaži i uživali - rekla je Marija Lazić za Telegraf

  • 46
Foto: Instagram/marrylazic Foto: Instagram/marrylazic

Marija Lazić, za koju mnogi kažu da je najseksi srpska voditeljka, udala se za svog emotivnog partnera, internet preduzetnika Vuka Živkovića na Maldivima.

Venčanje, koje je inače bilo istog datuma kao i veridba u Parizu, na mega luksuznom ostrvu Per Aquum Niyama, gde se dolazi mlaznim avionom i niko, osim gostiju resorta, nema pristup istom, a totalna privatnost je zagarantovana.

Mariji i Vuku kumovali su pevačica Tamara Radovanović (eks Filipović) i njen suprug Zoran Radovanović.

Haljinu je voditeljki poklonio kreator Predrag Đuknić. Ono što je zanimljivo, jeste da je Marija zamalo ostala bez venčanice jer kad je otišla na probu, ispostavilo se da je izgubila 5 santimetara u obimu pa je kreator morao da prepravlja do pred peglanje.

- Bilo je fascinantno i drugačije, bez stresa i panike. Sat vremena pred venčanje smo bili na plaži i uživali. Kuma je imala veliku tremu, isto kao i ja za njenu svadbu prošle godine. Ne postoje reči koje mogu opisati magiju i te boje, ambijent...čista čarolija - rekla je Marija Lazić za Telegraf i dodala:

- Moj suprug i kum Zoran su nas čekali na plaži i nisu mi dozvoljavali da prethodno vidim ltar, dekoracije, torte, sveće... Iako nisam romantična, zasuzile su mi oči i jedva sam se suzdržala da ne zaplačem od sreće kada je Vuk izgovarao zavete. Ovo je venčanje koje je prevazišlo sve o čemu sam ikada maštala. Bajka, film uživo... - zaključila je ona. Pogledajte još fotografija sa venčanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA