≫ 

POTPUNI ŠOK! On GODINAMA "GAZI" Draganu, a sada DOLAZI U ŽIRI Pinkovih zvezda!

Saša Vidić uskoro će sesti u jednu od crvenih fotelja namenjenim članovima žirija "Pinkovih zvezda"

  • 13

Iznenađenjima nikad kraja kada su u pitanju "Pinkove zvezde", pa će se tako po prvi put u žiriju naći neko ko nema nikakve veze sa pevanjem!

IZGLEDALA JE KAO DA JE PROŠLA KRAJ KONTEJNERA: Saša Vidić o stajlingu Aleksandre Prijović!

Ovih dana prilično se spekulisalo o tome da li baš on dolazi ili ne, a sada je i potvrđeno i to sa njegove strane.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Reč je o Saši Vidiću koji za Telegraf kaže da se raduje učešću u ovom takmičenju, te da ga ne zanima da li se to nekome dopada ili ne dopada.

- Trebalo je u sredu da dođem, ali sam se razboleo pa čekam da mi jave kada je sledeće snimanje. Prvi put se susrećem sa tim. Naravno, neću da ja ocenjujem gornju lagu, donju lagu, da li je triler ili nije... To bi bilo smešno i sramotno. Ja ću da ocenjujem imidž, kako su se obukli. Naravno, tu su deca koja nemaju pare i ne treba ih gaziti. Mogu malo da se šalim, kao što se i šalim, pa ćemo videti. Možda na kraju i propevam! - kroz smeh kaže Saša.

OVAKO ZAISTA IZGLEDA: Milica Pavlović BEZ TRUNKE ŠMINKE! (FOTO)

S obzirom na to da već godinama najoštrije kritikuje oblačenje Dragane Mirković pitali smo ga kako će se slagati sa njom.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Znaš šta, ja nemam problem da sedim sa ljudima koje ocenjujem u nekom drugom svetlu, pošto je to moj modni sud, a to što se oni uvrede pa nastave o tome da pričaju - to je već njihova stvar. Ja privatno ne pričam o tome kakva je ko osoba. E, sad, kako će njima biti... Valjda će se popraviti i malo bolje obući (smeh) - zaključuje Vidić za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiddo

    19. decembar 2016 | 16:48

    Jos jedan dokaz da vise nikoga u produkciji ne zanimaju kandidati, vec samo kako da naprave sto bolji cirkus i rejting ne bi li parirali zvezdama granda. Takmicenje ko ce bolje da se popljuje izmedju clanova zirija

  • Sigma

    19. decembar 2016 | 16:18

    On mi je bas za kriticara. Tuzno.

  • Kes

    19. decembar 2016 | 18:45

    A ko će da uđe u žiri da meri visinu i težinu učesnika?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA