SVAKA ČAST: Bivši učesnik "Parova" donirao kožu ženi koja je teško povređena u požaru

- Operacija nije ništa strašno, bol je trenutan i zanemarljiv kada znaš da si nekome spasao život - rekao je Jasmin Nevenkić

  • 5

Jasmin Nevenkić, učesnik prve sezone rijalitija "Parovi", učinio je humano delo, budući da je donirao kožu Danijeli Mitrovič iz mladenovačkog sela Vlaška, koja je nedavno zadobila teške opekotine u požaru, piše "Kurir". Budući je stvar hitna, ovaj momak je odmah pomogao.

- Kada sam pročitao da je Danijeli potrebna koža i da se niko ne javlja, rešio sam da pomognem. Operacija nije ništa strašno, bol je trenutan i zanemarljiv kada znaš da si nekome spasao život - rekao je Jasmin za ovaj dnevni list.

Nevenkić i Danijelin sin Boban došli su prošli četvrtak u bolnicu i donirali kožu.

- Operisani smo u petak, skinuta nam je koža sa obe butine. Ne smemo da se pomeramo. U istom smo položaju od operacije. Kada su ovakve situacije u pitanju, sve obaveze se mogu zanemariti, one se mogu nadoknaditi, ali život ne može da se vrati - naveo je Jasmin i dodao da su Danijeli potrebna još minimum dva donora kože.

Ko želi da pomogne, može se javiti Bobanu, na broj 063/136-90-19, ili Stefanu iz humanitarne organizacije Lajf, na broj 063/277-701.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    22. decembar 2016 | 20:33

    E o takvim stvarima treba da pisete,koliko je plemenit ovaj decko a ne o buljavom konobaru koji pravi rijaliti od svega pa cak i od sahrane svoje majke.Angazovao privatno obezbedjenje...pa sta umislja ko je on?

  • Cica

    22. decembar 2016 | 21:04

    Svaka cast momak,neka ti bog da svaku srecu.

  • Veverica

    22. decembar 2016 | 22:25

    Boze kakav covek ljudina na naslovnu stranu novina...e to je vest bravo za roditelje koji su ga vaspitali

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA