≫ 

SRCE NIJE IZDRŽALO: Preminula princeza Leja (VIDEO)

Glumica iz legendarnog filma "Ratovi zvezda" je doživela srčani udar na letu iz Londona za Los Anđeles

  • 9

Glumica Keri Fišer preminula je od posledica srčanog udara koji je doživela na letu iz Londona za Los Anđeles. Fišerova je imala 60 godina i najpoznatija je po ulozi princeze Leje u serijalu "Ratovi zvezda".

SLAVNA GLUMICA U KRITIČNOM STANJU: Keri Fišer imala infarkt, hitno prebačena u bolnicu

"S velikom tugom Bili Lurd je potvrdila da je njena voljena majka Keri Fišer preminula u 8.55 ovog jutra", naveo je Sajmon Hols, portparol ćerke Keri Fišer.

Foto: Wikipedia/Gage Skidmore Foto: Wikipedia/Gage Skidmore

Ona je u petak bila na letu iz Londona u Los Anđeles kada je pretrpela srčani udar. Evakuisana je sa leta i prebačena u najbližu bolnicu, gde joj je stanje stabilizovano na Odeljenju intenzivne nege.

Keri Fišer je bila ćerka glumice Debi Renolds i pevača Edija Fišera. Proslavila ju je uloga princeze Leje Organe, 1977. godine u filmu Džordža Lukasa "Ratovi zvezda", kasnije preimenovanu "Nova nada".

Harison Ford i Keri Fišer, Han Solo i princeza Leja iz “Ratova zvezda“, bili su u emotivnoj vezi i na filmu, ali i van njega. Tajnu koja je čuvana 40 godina otkrila je Fišerova. Ona je u intervjuu za magazin “People” ispričala da je uplovila u ljubavnu romansu sa Fordom kada je imala 19 godina. Njih dvoje zabavljali su se tokom snimanja filma “Ratovi zvezda: Nova nada”, a njihova veza trajala je tri meseca.

Ford je tada imao 33 godine, bio je oženjen i otac dvoje dece. Bilo je tako intenzivno. Tokom nedelje bili smo Han i Leja, a za vikend Keri i Harison – rekla je Keri Fišer, koja je obavestila Harisona da će pisati o njihovoj romansi u njenim memoarima.

Poznata je i po ulogama u filmovima: "Kada je hari sreo Sali", "Hana i njene sestre", "Braća Bluz", "Šampon"... Fišerova je imala bipolarni poremećaj i o tome je javno pričala. Bila je dva puta udata i ima jednu ćerku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA