Šta ti je to među nogama?! Zvezda Granda šokirala stajlingom! (FOTO)

Pevač se na snimanju emisije "Grand specijal" pojavio u neobičnoj garderobi, a svi su pokušavali da odgonetnu šta mu je to među nogama

  • 5

Jovana Stefanovića upoznali ste 2008. godine kada se takmičio u "Zvezdama Granda", a ako ste se pitali šta se kod njega promenilo od tada evo jedne stvari - stil oblačenja!

Mi smo tu da uradimo šta Popović kaže! Snežana Đurišić o Zvezdama Granda i o tome šta ZAISTA misli o Jeleni Karleuši! (VIDEO)

Iako je pevač zadržao sladak, dečački izgled, što je za svaku pohvalu, nismo sigurni čijim rukama je prepustio da odlučuju o tome šta će obući.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Tako nas je pre nekoliko dana iznenadio neobičnim pantalonama do kolena koje je obukao za potrebe snimanja emisije "Grand specijal", ali nije to bio toliki problem, već ono što su pomenute pantalone "napravile" u njegovom međunožju...

Zvezda Granda proslavila rođenje deteta, a evo koliko bakšiša je Aleksandra Prijović zaradila za samo jednu pesmu! (FOTO)

Nismo sigurni da li su se pocepale ili je reč o optičkoj varki, ali šta god da je u pitanju činjenica je da je čudno, i da su mnogi gledali samo u to...

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Foto: Telegraf Foto: Telegraf
Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    28. decembar 2016 | 12:00

    Kakav debil od kad se pojavio

  • Rajko

    28. decembar 2016 | 16:32

    Ovaj mali pa kakav je on pevac covek nema pojma da peva cale ga gura ali dzabe ja ovoga nebi slusao pa da mi plate!!!!!

  • Groficaofica

    28. decembar 2016 | 12:47

    Hulahopke?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA