SLIKA OD 400 MILIONA DOLARA! Kim Kardašijan i Kanje Vest pozirali ZAJEDNO posle 3 meseca, internet se USIJAO! (FOTO)

Kim i Kanje su snimili prazničnu fotografiju sa decom, i izazvali mnogo kontroverzi

  • 8

Usred silnih glasina o razvodu i njegovoj bolesti, Kanje Vest i Kim Kardašijan su posle skoro tri meseca pozirali zajedno, i ova čudna fotografija je izazvala pravu ludnicu na internetu i hiljade komentara.

Gola sestra Kim Kardašijan ispod tuša u akciji s dečkom! (18+) (VIDEO) 

Iako je njihova namera bila da slikom sa svojom decom Sejntom i Nort, u duhu praznika, demantuju sve tračeve, Kim i Kanje su samo izazvali dodatne kontroverze...

Ono što prvo upada u oči su njihova lica, Vest je skoro neprepoznatljiv, dok Kardašijanova, koja je majstor poziranja, izgleda kao da joj nije prijatno što je slikaju.

Naravno, ovo je samo subjektivan utisak, i sa druge strane, mnogi fanovi su oduševljeni što su Kim i Kanje pokazali da su i dalje zajedno.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Ipak, sasvim je moguće da je ovo samo PR trik, i američki tabloidi uveliko spekulišu da je razvod "gotova stvar", i da je samo pitanje vremena kada će Vest i Kardašijanova započeti sudsku bitku oko starateljstva nad decom i podele zajedničkog bogatstva koje je magazin "Forbs" procenio na 400 miliona dolara (Kanje je "težak" 250, a Kim 150 miliona dolara).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA