≫ 

Rasta uputio novogodišnju čestitku, a ono što je napisao o Ani raznežiće vas! (FOTO)

- Na tronu svih božijih darova kao najveći poklon dobio sam najlepšu ženu i u njoj najboljeg čoveka - deo je Rastine poruke

  • 5

Kako danas svi sumiramo utiske kada je u pitanju 2016. godina i javne ličnosti čine isto i svoje poruke dele sa svojom publikom. I SIMBA IMA SVOJU JELKU: Ovako su Ana Nikolić i Rasta okitili svoj raskošni dom! (FOTO) To je učinio i Stefan Đurić Rasta koji je uputio emotivnu poruku koja je velikim delom posveena njegovoj ženi, pevačici Ani Nikolić.

Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic Foto: e-stock.us/Milos Rafailovic

- Kad se okrenem i pogledam godinu iza sebe, greh bi bio da se Bogu ne zahvalim. Mnogo sam toga dobio u ovoj godini, mnogo novca, nova kola, mnogo nastupa, mnogo novih ljudi, ali na tronu svih božijih darova kao najveći poklon dobio sam najlepšu ženu i u njoj najboljeg čoveka, prijatelja do kraja. Dobio sam iskustva za bolje sutra i jednu neviđenu snagu i obavezu da u novoj, 2017. budem najbolji do sada- iskreno je napisao reper.

SIGURNO SE ŠALILA: Ovako je Ana Bekuta prokomentarisala Breninu saradnju sa Rastom!

Foto: Instagram/stefanrasta Foto: Instagram/stefanrasta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA