Bio je najlepši pevač bivše Juge, oženio je 30 godina mlađu, razveo se, danas prati samo jednu ženu na Instagramu i izgleda OVAKO! (FOTO)

Vlado Kalember je još kao frontmen grupe "Srebrna krila" nosio titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca nekadašnje Jugoslavije

  • 6

Hrvatske pop grupe "Srebrna krila" se svi sećaju. Pogotovo njenog frontmena, velikog zavodnika Vlade Kalembera (60), koji je iz dana u dan, godinama, osvajao srca žena širom bivše Jugoslavije.

Ova lepotica nas je tri puta predstavljala na "Evroviziji", danas izgleda ovako (FOTO) (VIDEO)

Vlado Kalember je nepunih deset godina bio u braku sa 30 godina mlađom hrvatskom violončelistkinjom Anom Rucner (33), sa kojom ima sina, a koja je i danas njegova velika i jedina ljubav, iako su se razveli 2014. godine.

Printskrin: Youtube Printskrin: Youtube

"Vino na usnama" se i danas rado pevuši, kao i brojni hitovi, poput "Ja nisam kockar", "Ana", "Otkad si otišla"...

Pevač je odnedavno aktivan na Instagramu, gde objavljuje slike sa sinom i prijateljima, fotografije sa nastupa, kako danas tako i iz mladosti, a zanimljivo je da prati samo jednu osobu - bivšu suprugu Anu.

- U potpuno mirnom i krajnje prijateljskom razgovoru doneli smo zajedničku odluku da nakon gotovo deset godina zajedničkog života krenemo dalje svako svojim putem - navela je Ana u tadašnjem saopštenju, nakon razvoda.

Kalember i toliko godina kasnije ima prepoznatljivo lice, skoro istu frizuru po kojoj ga mnogi pamte, a među lepšim polom i dalje važi za velikog zavodnika i pravog šmekera, pa mnogi često napominju da mu godine nisu neprijatelj...

A photo posted by Vlado Kalember (@vladokalember) on

Prosudite sami...

 Ujedno pogledajte i kako je Vlado izgledao dok je bio u "Srebrnim krilima".

  A photo posted by Vlado Kalember (@vladokalember) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Za dobra stara vremena

    8. januar 2017 | 19:08

    Vino na usnama!

  • miki

    8. januar 2017 | 19:56

    moramo biti realni i reci istinu oni nisu za porodicu i brak.veoma mali broj ima normalni brakova i koji su dugo u braku i jednom stupili u brak.uglavnom je to vise brakova ljubavnika djece iz vise brakova.sve u svemu losi su u svemu u vjernosti i svemu sto cini brak i porodicu.zive od danas do sutra za provode za to da su neki pjevaci a u stvarnosti su plejbek skakaci,i u svemu nisu nesto pa i brak im tako izgleda.

  • Biljka

    9. januar 2017 | 11:54

    Vlado je sada sa 64 godine najlepši pevač bivše Jugoslavije.Mogao je da ima koju je hteo.Inače, Ana Rucner nije ništa ekstra, posebno njena konjska glava.Ali...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA