≫ 

TO JE TEK POČETAK... Evo šta Milica Pavlović ima da kaže na to što SVETSKI MEDIJI BRUJE O NJOJ! (VIDEO)

Atraktivna i talentovana Milica Pavlović je posle gostovanja u emisiji "Amidži šou" postala glavna tema evropskih i svetskih medija, što je bio i povod našeg ćaskanja sa njom

  • 34

O vrckavoj Leskovčanki Milici Pavlović, koja je od samog pojavljivanja na estradi prikupila sve simpatije publike, ovih dana pišu svi svetski mediji i nazivaju je "srpskom boginjom".

OOOGROMAN DEKOLTE, BEZ BRUSA! Ceo studio buljio u gole grudi Milice Pavlović! (VIDEO)

Lepa Milica je izazvala ogromnu pažnju kada se pojavila u emisiji "Amidži šou" u seksi plavoj haljini sa velikim dekolteom, zbog čega je danima bila glavna tema domaćih medija, a ubrzo je dospela i na naslovne strane svetskih.

Printskrin: Youtube/AmiG Show Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Imponuje mi i svesna sam toga da je moj izgled u emisiji privukao pažnju svetskih medija, ali isto tako ih je zaintrigirao dovoljno da pogledaju čime se to bavi Milica Pavlović - rekla nam je Milica na tu temu.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Pevačica je još otkrila i da jedna njena pesma vredi kao jedan dobar auto, album kao jedan odličan stan na dobroj lokaciji u Beogradu... a ko joj je uputio iskrene čestitke i kako se snalazi na estradnom nebu, poslušajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan RS

    17. januar 2017 | 00:02

    Svjetski mediji??? Ma dajte, molim vas. Kad nemas nista da pokazes, izbacis silikone u uspjeh ti je zagarantovan u ovoj nesrecnoj zemlji.

  • sasa

    16. januar 2017 | 23:09

    Seksi dekolte? Pa ispljuvali su je najstrasnije za taj vulgarni "dekolte".

  • Darko

    16. januar 2017 | 23:46

    Cura ima poprsje za 10-tku!!! Problem je sto je niko nece znati boju njenih ociju!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA