Konačnooo! Čekanju je kraj! "The Killers" dolaze 5. jula na Exit! (VIDEO)

Sjajni bend iz Las Vegasa će svirati na Petrovaradinskoj tvrđavi na nultom danu ovogodišnjeg "Exita"

  • 1

Fantastični američki bend "The Killers" će posle toliko godina čekanja, napokon nastupiti u Srbiji i to 5. jula na "nultom" danu ovogodišnjeg "Exita".

OVO SU PRVE ZVEZDE EXITA! Bivši frontmen grupe "Oasis" dolazi na tvrđavu (FOTO) (VIDEO)

Bend iz Las Vegasa će na Petrovaradinskoj tvrđavi svirati 5. jula, i to će biti vrhunsko zagrevanje za Exit" koji se održava od 6. do 9. jula.

Sastav "The Killers" važi za jedan od najboljih koncertnih bendova, i ono što je sigurno, spektakl je zagarantovan. Uostalom, dovoljno je samo pogledati njihov čuveni koncert u "Rojal Albert Holu" u Londonu, i sve će vam biti jasno.

Grupu "The Killers" čine Brendon Flauers, Mark Stormer, Dejv Kuning i Roni Vanuči, a bend je osnovan 2001. Ubrzo su momci iz Las Vegasa, koji zvuče više kao britanski, nego kao klasičan američki sastav, osvojili svet serijom hitova kao što su "Somebody Told Me", "Mr Brightside", "Read My Mind", "When You Were Young", "Human"...

Prema najavama organizatora, ulaznice za novi Get EXITed spektakl sa Kilersima biće puštene u prodaju 13. marta, tačno u podne, i to na sva tržišta širom sveta po prvim i najpovoljnijim poklon cenama od samo 2.990 dinara za parter sa popustom od 50 odsto, te 4.990 za veoma limitirani fan pit i 12.000 za VIP platformu.

Kupci četvorodnevnih EXIT ulaznica ili kompleta EXIT Avantura i EXIT Summer of Love imaće specijalnu priliku da svoj Get EXITed dodatak, koji ide u paru uz kupljenu EXIT ulaznicu i omogućuje ulaz u parter zonu, kupe po povlašćenoj ceni od samo 999 dinara sa 60 odsto popusta.

Broj ovih dodataka je veoma ograničen i očekuje se da bude rasprodat za svega par sati. Ulaznice se prodaju putem prodajne mreže i sajta Gigstix.com, te u svim većim gradovima u knjižarama Vulkan.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA