Još se borim za život... ako se izvučem, biću protivnik plastične hirurgije! Dramatična ispovest Tamare Đurić kojoj se izlio silikon

- Ne bih volela da nijedna žena proživi ovo što se meni desilo - izjavila je Tamara Đurić

  • 56

Starleta Tamara Đurić, kojoj je život bio ugrožen nakon što joj se izlio silikon u zadnjici, pre nekoliko dana je primljena na VMA, a Đurićeva kaže da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo i apeluje na mlade devojke da ne preteruju sa silikonima.

IZLIO JOJ SE SILIKON: Tamara Đurić hitno operisana, život joj bio ugrožen?!

Đurićeva, koja je 16. aprila primljena na VMA, kaže da je prošla kroz pravu agoniju, koja, kako dodaje, još nije završena.

- Osećam se jakom i znam da ću sve ovo pregurati. Preživela jesam, ali još se borim za život i dala bih sve da mogu samo jedan deo svog iskustva da prenesem onima kojima je važno kako izgledaju i koje fizički izgled čini srećnima. Na žalost, ja sam osetila na svojoj koži i ovo mučenje ne bih poželela nikome. Ne bih volela da nijedna žena proživi ovo što se meni desilo. Apelujem na mlade i lepe devojke da ne preteruju s plastičnom hirurgijom - ispričala je Tamara koja napominje da je tek posle suočavanja sa smrću, shvatila neke stvari.

Foto: Instagram/tamarastar89 Foto: Instagram/tamarastar89

- Mlade devojke robuju svom telu, a zdravlje je najbitnije. Umesto da sam bila s porodicom za praznike završila sam u bolnici. Da se na vreme nisam javila u stručnu državnu ustanovu, moglo je da dođe i do deformiteta. Ali hvala bogu, moje telo je ostalo kao što je bilo zahvaljujući pravim stručnjacima. Ukoliko se izvučem iz svega ovoga kao pobednik, biću veliki protivnik plastične hirurgije - zaključila je Đurićeva.

Printskrin: Instagram/tamarastar89 Printskrin: Instagram/tamarastar89

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    20. april 2017 | 10:47

    Silikon ipak nije sprecio da joj dodje iz dupeta u glavu. Nije???

  • Kursumlija

    20. april 2017 | 10:45

    Znaci puko ko piksla,sigurno je baja bio grublji malo

  • maja

    20. april 2017 | 10:46

    Ne sve devojke,normalne i skolovane devojke to ne rade.Zao mi je sestro slatka ali ti si preterala,ja mislim da samo u koljeno nisi stavila silikone..doslo i tebi iz du...a u glavu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA