Lepa Brena želi da avion "Er Srbije" nosi njeno ime, a destinacija na koju bi leteo je totalno LUDILO! (VIDEO)

Lepa Brena obradovala se ideji da avion "Er Srbije" nosi njeno ime, a destinacija na koju bi leteo više je nego egzotična i uzbudljiva

  • 57

Lepa Brena nastupila je u ponedeljak 8. maja na velikoj sceni Narodnog pozorišta, kao gost na koncertu Kornelija Kovača koji je proslavio 75. rođendan.

DA JE MOJ TATA ŽIV, OVO DA VIDI... Emina Jahović rasplakala sve fotografijom i porukom o Lepoj Breni! (FOTO)

Brena ošamarila voditelja zbog neprijatnog pitanja! (VIDEO)

Naša ekipa sa Brenom je popričala o tome kada ona planira da napravi koncert u pozorištu, ili je ono previše malo za zvezdu kao što je ona.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

- Stalno kada razmišljam o mojim koncertima mislim da oni treba da budu, onako, puni života, energije... Možda ćemo te koncerte gde se samo sedi ostaviti za kasnije dane. Možda za jedno 20, 30 godina... Tako sam mislila (smeh)

MAMIN PONOS: Brenin sin seo za klavir, a onda je POKIDAO hit Eltona Džona! (VIDEO)

Na našu konstataciju kako zgrade, ulice i vina nose njeno ime, te da je red da i avion "Er Srbije" ponese ime ženske domaće zvezde, Breni se ideja samo tako svidela!

- Majami! Ja bih volela da taj avion leti za Majami! (smeh) Svejedno... Da vam kažem, čovek nekako nauči da ne želi nikakve prestižne nagrade. Mi smo navikli da je u našem poslu najveća nagrada naše zadovoljstvo ok kreiramo i stvaramo, naravno i naši koncerti. A sve što zaslužimo, ako to negde neko odluči, da dobijemo neke nagrade... Mislim da je za mene najveća nagrada ipak što trajem toliko dugo - ističe Brena u svom stilu.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

S obzirom na to da je Kornelije Kovač koncert orgnizovao povodom 75. rođendana Brenu smo pitali gde ona sebe vidi u tim godinama.

- Pa nemam pojma... Kada gledam Mika Džegera, Tinu Tarner i moje starije kolege koje rade... Često se pitaju mlađi 'Pa zašto radite toliko?' Pa dokle god volite taj posao dotle ima i strasti i kreativnosti u vama, a dokle god publika bude volela i želela prosto je to nešto što je po difoltu. Pa, pogledajte Šer. Ona i dalje peva. Ja sam baš išla da je gledam, jer obožavam da gledam šou-programe i koncerte svih tih velikih zvezda. Kada vidite sa koliko godina ljudi rade to je zaista vredno poštovanja, zato što se ovde svi pitaju kad ćemo u penziju... Mi nećemo nikada u penziju! (smeh)

URNEBESNO! Lepa Brena zamahala, saplela se, pa svom snagom LJUSNULA na bini! (VIDEO)

Kompletan razgovor pogledajte u snimku ispod:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natalia

    9. maj 2017 | 14:31

    Fahreta Jahic, ne zvuci bas dobro

  • Putin R.S

    9. maj 2017 | 14:34

    Sta si ti doprinela drzavi da jedan od aviona nosi tvoje ime i to jos "Lepa Brena". Ako tako daju ime avionu bice to svetski blam. Zamislite pored Djokovica, Manojlovica, Colica da stane Lepa Brena?

  • &@&

    9. maj 2017 | 14:46

    '99. God. Ona je za mene zavrsila karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA