TU NEMA DUŠE, TO JE FRIGIDNO! Zorica Marković žestoko oplela po Snežani Đurišić (VIDEO)

Oštre reči na račun Snežane pevačici se sigurno neće dopasti

  • 10

Kada su u pitanju pevačice koje baš nemaju dlake na jeziku, ona koja prednjači definitivno je Zorica Marković.

Zorica Marković smršala, totalno promenila imidž, kad se pojavila u "Grandu" svi se oduševili! (FOTO)

Sa pevačicom smo popričali i na nedavnom snimanju emisije "Zvezde Granda - Specijal", gde je ponovo bila surovo iskrena.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

S obzirom na to da je nema često u medijima i u emisijama, zanimalo nas je šta kaže na to što se, čim se sveke nedelje ne pojavljuje u javnosti, priča kako je "nestala i propala".

- Mnogi bi voleli da me otpišu, mnogi bi se radovali. Mislim, logično je da će ta naša generacija, a ima nas dosta, malo da se povuče i ustupi scenu. Ima mnogo mladih, kvalitetnih pevača... Ja se bavim drugim biznisom tako da ne moram. Naravno, muzika je moj život, odem i otpevam gde hoću, kad hoću i kad mogu, a sve što se tiče pesama ne mogu da nađem. Volela bih neki dobar pravi narodnjak, ali odavno nema takve pesme - kaže Zorica.

Jedna od članica žirija "Zvezda Granda" bila je prva pratilja na izboru za mis, a NIKADA ne biste pogodili koja! (VIDEO)

Na našu upadicu da bi oko narodnjaka možda mogla da se posavetuje sa Snežanom Đurišić, Zorica je imala neočekivan odgovor.

- Sa njom nikako ne, jer to je mnogo frigidno. To pevanje jeste kvalitetno, ali nema duše. To je hladno. Pre ću sa Zoricom Brunclik da se posavetujem, jer ona ima nešto u sebi. Imam nameru da pozovem Kemiša, ako ima neki dobar narodnjak - odbrusila je Zorica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Kompletan razgovor pogledajte u videu ispod:

Podsetimo, Zorica je nedavno izjavila i kako se Snežanina netrpeljivost prema Ani Bekuti oseti, te da se Snežana "malo ku*či".

- Malo se kur*i Snežana, ko veli, ja sam sada tu pozicija, na dobro, to narod vidi kao titulu, ali za mene to ništa ne znači. Ona jeste kompetenta, ali ne mislim da je bogom dana ako sedi pored Popovića, pa zar nije tako? Oseti se ta njena večita netrpeljivost prema Bekuti, tu joj ni titula na pomaže da sakrije, vidi se to, vidi narod. I da se nisu novine bavile njihovim sukobima koje kriju kao zmija noge, u vazduhu lebdi sve - rekla je Markovićeva.

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dragana

    9. jun 2017 | 12:33

    Snezana je dama u odnosu na sve! Ni bekuta, ni brunclik, a ni ova nisu joj do kolena.

  • RBoris

    9. jun 2017 | 12:34

    Ja pratim ,Zvezde Grande, mislim da je Zorica Markovic preterala u prici, ja Snezanu vidim kao kulturnu i dosta realnu osobu i ona je kvalitetna osoba. Ja Zoricu pamtim jos u rialiti sou kao veliku svadjalicu. Zorica lepo peva, ali to treba da oceni narod, Sneska ima andjeoski glas a primetio sam da vise ziri odreaguje bez potrebe na racun Snezane, nego ona. Mi smo takav narod, volimo da podmetnemo nogu drugom, pa neka slomi vrat.

  • Vuk

    9. jun 2017 | 15:31

    Daj boze da ti pevas upola kao Djurisicka,a i ponasanje ti je kao ulicarke i ne prilici tvojim godinama Sneza je dama za tebe!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA