Za ovim srpskim glumcem devojke OTKIDAJU, a kada čuju ono što nam je Luka rekao još više će ga OBOŽAVATI (VIDEO)

Mladi srpski glumac u intervjuu za Telegraf iznenadio nas je većinom svojih izjava, a jedna od njih jeste da nema želju kao većina njegovih kolega da ode iz Srbije i pokuša da okuša sreću u svetu

  • 2

Luka Raco već nekoliko godina je na malim ekranima, a publika ga mahom zna po ulozi zinejdžera u seriji "Sinđelići".

NIKO JE NIJE PREPOZNAO: Naša zvezda se pojavila u "Sinđelićima", a onda je progovorila i svi su ZANEMELI! (VIDEO)

Njegova smrt u "Vojnoj akademiji" rasplakala je Srbiju, a on sada uživa u ljubavi sa ovom 11 godina mlađom LEPOTICOM! (FOTO)

Ovaj mladi glumac ima 26 godina, a važi za miljenika tinejdžerki i jednog od najzgodnijih srpskih glumaca. S druge strane, vrlo je pristojan i otvoren u razgovoru sa medijima, pa nas je zanimalo njegovo mišljenje na temu zašto njegove kolege glumci oduvek važe za ljude koji i nemaju baš takav stav.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

- Ne želim da objašnjavam zato što je to od pojedinca do pojedinca, ali ko reši da se bavi javnim poslom - da li je pevač, da li je glumac, bilo koja profesija koja ima veze sa javnošću, usko je povezan sa novinarima i televizijom, tako da ja smatram da je to deo posla i da bi svi trebalo da sarađuju sa medijima. Sad, naravno, uvek postoji situacija da neko ne želi da govori o svom privatnom životu, ali i mi sami imamo pravo da razmislimo šta ćemo da kažemo i u kakvom svetlu ćemo da se predstavimo. Ako smo mi sami okej, mislim da će i gledaoci to da vide - iskren je Luka.

On je zvezda "Vojne akademije", najjači frajer među glumcima, a kad se Slaven skine i pokaže mišiće žene načisto OTKINU! (FOTO)

Ono po čemu se još razlikuje od mnogih jeste stav da ne želi da ide iz Srbije i da svoje snove želi da ostvari upravo tu, a ne u belom svetu.

- Meni nikada nije bila preterana želja da odem iz ove zemlje, volim Srbiju i volim što sam ovde, i sve što radim ovde - jako sam zadovoljan. Ukoliko se pojavi neki projekat - naravno, ali ne bih rekao da mi je to neki san. Imam svoje ciljeve i snove koje želim da ostvarim ovde i za sada ide sve kako treba - kaže nam Raco.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

Na pitanje dali priželjkuje neku ulogu, takođe je usledio iskren odgovor:

- Do sada sam igrao srednjoškolca, poslovnog čoveka, i igram sad srednjovekovnog mladog borjana. Ne priželjkujem nijednu određenu ulogu, priželjkujem da ih bude što više, da budu što raznovrsnije, da bih ja mogao da oprobam sebe u što više različitih karaktera i da vidim šta mi najbolje leži.

Vrištali ste od smeha Andrijinom slovenačkom, a kad čujete kako priča RUSKI, držaćete se za stomak naredna tri dana! (VIDEO)

Pitali smo ga da li je čuo priče da je skinuo sa trona zavodnika Miloša Bikovića, što ga je prilično nasmejalo.

- Ne znam da se to priča, ali je uvek lepo pošto je Miloš fenomenalan glumac i među najuspešnijim našim mladim glumcima, tako da bilo kakva vrsta poređenja sa njim meni naravno imponuje - kaže Luka koji nam je otkrio i da do sada nije razmišljao o tome sa kojom koleginicom bi snimio vruće scene.

Printskrin: Telegraf Printskrin: Telegraf

- Iskreno do sada nikada nisam razmišljao na tu temu... Ne priželjkujem iz razloga što je gluma takva profesija da moramo da radimo sve zadatke koji nam se zadese u karijeri, tako da kada se bude desilo tako nešto rado ću da pričam na tu temu - objasnio je Luka koji kaže da nije stidljiv.

- Nisam stidljiv, glumci generalno nisu stidljivi. Takva nam je profesija... Jedino kad sam imao tremu je 2013. kada smo započeli snimanje serije.

TEO SE OTVORIO: Jelisaveta Orašanin objavila sliku vereničkog prstena! (FOTO)

Za sam kraj, postavili smo mu i pitanje čiji odgovor zanima veliki broj devojaka - kakav mu je emotivni status?

- Emotivni život? Slobodan sam (smeh) - šarmantno je rekao Raco.

Poslušajte i pogledajte kompletan intervju, te ko je na samom početku prekinuo naš razgovor sa glumcem:

(Telegraf.rs)

Daljinac baner

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mima

    11. jun 2017 | 23:25

    Sladak je,ali,ne za padanje u nesvest!Nisam nešto otkinula.

  • Alex

    13. jun 2017 | 13:07

    Nema pojma sa glumom!U Sindjelićima je očajan,uvek iste face slaže i gestikulira!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA