Vatra je bila visoka 5 metara, gušila sam se u dimu! Jelena Krunić opisala 2 sata BORBE ZA ŽIVOT u stravičnom požaru! (FOTO)

- Strah me je tek savladao kada se sve završilo i kada sam shvatila da je vatra mogla da dođe u dodir sa uljem i motorom i da svi poginemo - izjavila je Jelena Krunić

  • 20
Foto: Instagram/jelena_krunic Foto: Instagram/jelena_krunic

Bivša učesnica "Parova" i "Farme" Jelena Krunić umalo je nastradala u požaru koji je izbio dok je snimala foto-sešn, a Krunićeva kaže da je na putu do bolnice dobila jako gušenje.

UMALO DA IZGORIMO! Jelena Krunić jedva izvukla živu glavu, pa objavila slike sa LICA MESTA nakon drame! (FOTO)

Jelena je ispričala šta se sve dešavalo tokom dva sata drame i njene borbe za život.

- Sve je počelo od bezazlene ideje da foto-sešn uradimo na auto-placu. Došli smo na ideju da bi najbolje bilo da gume gore dok sam ja u autu. Meni je to u prvom trenutku delovalo apsurdno, ali sam mislila da ljudi znaju šta rade. Međutim, gazda auto-placa je predložio da se gume zapale, ali on je otišao, i ostavio dva radnika da nam pomažu. Njih dvojica su zapalili gume ali ja nisam bila spremna, pa se to gorenje odužilo. U trenutku kada sam ušla u auto, nastala je prava drama. Vatra je postajala sve jača i jača, počeli smo da se gušimo, nismo znali kako da ugasimo vatru jer nismo imali ništa od aparata za gašenje požara. Jedva smo se izvukli iz školjke i počeli da trošimo vodu koju doneli na snimanje. Na auto-placu nije bilo česme - rekla je Krunićeva i opisala pravi pakao koji je zatim nastao.

Printskrin: Instagram/jelena_krunic Printskrin: Instagram/jelena_krunic

- Uspela sam da iskočim i uzela budak kako bih kopala zemlju i stavljala je u kolica, da bi je oni posipali po plamenu. Uspeli su nekako da ugase vatru. Motor su jedva izvukli, jer da je eksplodirao niko od nas ne bi ostao živ. U tim trenucima sam jedina bila prisebna. Svi smo bili mnogo uplašeni. Dok sam se davila u dimu, molila sam Boga da motor ne eksplodira i da ne poginemo. Posle dva sata smo uspeli da ugasimo požar, a tada je počela moja borba za dah - objasnila je Jelena i dodala da je tek tada postala svesna šta se dogodilo i koliko je imala sreće.

Printskrin: Instagram/jelena_krunic Printskrin: Instagram/jelena_krunic

- Mnogo sam se uplašila za život. Ali strah me je tek savladao kada se sve završilo i kada sam shvatila da je vatra mogla da dođe u dodir sa uljem i motorom i da svi poginemo. Do tada nisam bila potpuno svesna, samo mi je u glavi bilo da ugasimo vatru i da niko ne nastrada. Otišla sam posle kod lekara, gde su me priključili na bocu sa kiseonikom. Imala sam jako gušenje. Kada sam dobila napad, prvo sam uzimala pumpicu nekoliko puta, kako bih izdržala do bolnice - zaključila je Jelena Krunić.

Printskrin: Instagram/jelena_krunic Printskrin: Instagram/jelena_krunic

Daljinac baner

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Az

    18. jun 2017 | 13:18

    2 sata borbe za zivot , a stigla je na tenane da uslika sve. Tuga ziva . Zivote .

  • ЖИВИМ ДА ПАТИМ

    18. jun 2017 | 13:44

    Znacii ladno izvadili motor iz auta da ne izgori. Omg

  • Rmbs

    18. jun 2017 | 14:42

    Sav sam se potreso, Jelena, nemoj vishe da nas sekirash, molim te....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA