VESNA MEMU: Otpadu sarajevski, samo ždereš, otimaš nam od usta!

Pevačica je slikaru uputila niz prozivki i uvreda, zbog čega je umetnik navodno završio kod lekara

  • 20

Iako je u "Farmi" je strogo zabranjeno vređanje na nacionalnoj osnovi, Vesna Rivas je promišljeno upakovala uvrede upućene Sulejmanu Haljevcu Memu i time napravila jednu od svađa koje će obeležiti ovu sezonu rijalitija.

Naime, Vesna je Memu uputila niz prozivki i uvreda, zbog čega je umetnik završio kod lekara, prenosi dnevni list Alo!

- Tebe, bre, treba da bude sramota. Gladujem ovde već četiri dana, a ti jedeš pet puta dnevno. Ne dam ti sardinu, ima sama da je pojedem. Ti i Ekrem možete sve da jedete ovde, a ja treba iz svojih usta da odvajam! Neću! Prevarantu jedan! Crkni, neću ti dati ovo! Džukelo jedna, smrdo smrdljivi. Volela bih da vidim kako bi ti nas tamo dočekao jer, dok se mi izgladnjujemo, ti ždereš i otimaš nam od usta. Došao si iz Sarajeva da se najedeš ovde. Ti si otpad sarajevski - urlala je pevačica, zbog čega je Memo bukvalno poludeo i počeo da udara rukama o sto.

- Sarajevo je široko i nije gladno kao ti. Diraj mene, ali ne diraj mi narod! Nemoj mi te tvoje seljačke fore. Vi ne znate šta je tamo bilo i zato nemojte da pričate! Ono što sam ja tamo video, vi ne možete ni zamisliti! - naveo je slikar, nakon čega je počeo da plače i iznervirano izašao iz kuće.

Posle incidenta, farmeri su komentarisali kako je zbog stresa morao da ode kod lekara da bi ga nekim lekom smirili.

(Telegraf.rs / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    23. maj 2013 | 13:25

    Ova zena je zivo zlo!Toliko pakosti na jednom mestu,to je vec patologija!

  • Ralexic

    23. maj 2013 | 12:37

    Prvo:Krajem sedamdesetih sam zavrsio skolu internatskog tipa smestaja.Imalo je dosta muslimana i jeli smo istu hranu.Od zavrsetku sa nekima od njih sam radio a i danas ih znam,takodje su jeli svu hranu.A onda je doso Alija sa tom muslimanskom deklaracijim i sad su se vratili dva veka nazad.Problem je sto farma trebala da primi ljude koji koriste svu hranu.Takodje Alah ne dozvoljava ni opijanja a Ekrem je 80% vremena pijan.Ostalo prespava. Druga stvar:Memo je ljudina i zao mi ga jer je naleteo bos na zvecarku.Izdrzi Memo nece ona duga.Sredice Stanija da i ona prodje kao Zorica

  • celin dion

    23. maj 2013 | 17:30

    Svi smo mi ljudi isti pred Bogom, samo nas imena razlikuju.. Do kada cemo se na vjerskoj osnovi vrijedjati , pa zar je bitno kako se ko zove i koje je vjere.. Bitno je kakav si covjek.. A Vesna je hodajuce zlo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA