CICA I PO: Džajina ćerka u seksi izdanju! (FOTO)

Manekenka Dragana Džajić ne prestaje da mami uzdahe svojim zavodljim izgledom i zanosnom figurom, a ovoga puta pažnju je privukla provokativnom fotografijom na Tviteru

  • 2

Manekenka Dragana Džajić, poznatija kao ćerka legendarog fudbalera Crvene Zvezde Dragana Džajića, ne prestaje da oduševljava mušku populaciju svojom zanosnom figurom, a ovoga puta manekenka je očarala svoje obožavaoce na Tviteru.

Nije sporno da privlači paznju gde god da se pojavi, što zbog popularnosti oca Džaje, što zbog fascinantne lepote i seksipila kojim zrači.

Manekenka je na svom Tviter nalogu objavila fotografiju u uskoj crnoj haljini i blejzeru sa otvorenim dekolteom i visokim potpeticama ispod koje je napisala "dres to kill".

Ovo nije prvi put da zanosna manekenka promoviše svoje atribute na društvenim mrežama, te je fanovima putem Tvitera slala i poljupce.

Da podsetimo, Dragana je u vezi sa bivšim fudbalerom Partizana, Stefanom Babovićem, koji ima trogodišnjeg sina sa Naikom Bokan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA