Zbog velikih grudi manekenka ostala bez posla! (FOTO)

Britanku Džordan Dan poslodavci često odbijaju zbog tamne puti i bujnog poprsja, iako je već godinama zaštitno lice "Viktorija sikreta"

  • 8

Britanska manekenka Džordan Dam odbijena je na Nedelji mode u Parizu, a kao razlog navedeno je da "ima prevelike grudi za jednu manekenku"! Naime, Džordan je rođena u Londonu, tamne je puti i malo većih grudi nego što je inače predviđeno.

Ipak, po komentarima mnogih, Damova je prelepa manekenka koja je zaštitno lice "Viktorija sikreta".

- Obično mi poslove otkažu zbog toga što sam crnkinja, tako da je otkazivanje zbog veličine grudi manji problem - poručila je preko Tvitera manekenka.

Džordan je rođena u Londonu 1990. godine. Prva je crnkinja u preko deset godina koja je na modnoj pisti nosila Pradu, što se dogodilo 2008. godine.

Danova navodi da je dosta problema imala jer su njene grudi nešto veće u odnosu na predviđene proporcije za manekenke, ali ona ne mari mnogo zbog toga, niti želi da ih smanji. Uspešno je već nekoliko godina deo najlepšeg manekenskog jata "Viktorija Sikreta".

Ima sina, koji je rođen 2009. godine iz veze sa dečkom sa kojim je tada bila pet godina, sve dok nije uhapšen zbog dilovanja kokaina.

(A. Č./ Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunt!

    29. avgust 2013 | 14:53

    Pa da,bolje da joj se vide rebra,nego da ima normalne grudi...modni bolesnici

  • Lara

    29. avgust 2013 | 15:22

    Nešto joj nije u redu sa nogama, rahitis, neuhranjenost, šta li? Naročito na nožnim prstima. Strašno je to koliko se izgladnjuju. Lice joj je lepo, samo da počne da jede.

  • 0-----(============- Mac xD :) ;P

    29. avgust 2013 | 15:34

    Neka dodje kod mene da je ja zaposlim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA