HUMANO: Bajkeri organizuju koncert za pomoć maloj Lani! (FOTO)

Članovi moto-kluba "Vatreni jahači" 31. avgusta na Zemunskom keju organizuju humanitarnu akciju od koje će sav prihod biti namenjen lečenju šestogodišnje Lane Nikolić, kojoj je hitno potrebna transplantacija koštane srži

  • 3

U subotu, 31. avgusta, posle 18 časova, ukoliko nameravate da se prošetate, pa čak i ako to niste planirali, obavezno svratite na humanitarnu akciju koju na Zemunskom keju organizuju bajkeri iz moto-kluba "Vatreni jahači", čiji je cilj prikupljanje novca za lečenje male Lane Nikolićkoja je obolela od teškog oblika aplastične anemije.

- Na Zemunskom keju, u subotu od 18 časova, pa dok se ne završi, organizujemo humanitarnu akciju "Kotlić za malu Lanu", to nam je radni naziv, i sav prihod koji bude prikupljen od prodate hrane i pića ide u fond za lečenje šestogodišnje Lane Nikolić, kojoj je potrebna transplantacija koštane srži. Naravno, i dobrovoljni prilozi, koliko ko može da da, namenjeni su za njeno lečenje. Na Keju će biti organizovan i rok koncert, imamo potvrdu jednog benda, a očekujemo da će još dva sastava svirati - priča Marko Ivezić iz moto-kluba "Vatreni jahači", i poziva sve ljude dobre volje da dođu na ovu manifestaciju.

- Svi su dobrodošli! Mi bismo najviše voleli da možemo u subotu da skupimo celokupnu sumu koja je potrebna, ali svesni smo da to nije moguće, ali, u svakom slučaju, koliko god novca prikupimo, to će bar biti korak napred u Laninom lečenju - kaže Ivezić, koji dodaje da su svoj dolazak najavili i bajkeri iz Vojvodine i drugih krajeva Srbije, za koje će biti obezbeđen i kamp.

Da podsetimo, maloj Lani je za lečenje u Italiji potrebno između 150.000 i 200.000 evra, a za sada je zahvaljujući volji dobrih ljudi prikupljeno tek nešto više od 10.000 evra.

Svi koji žele da se uključe u akciju pomoći Lani Nikolić, sredstva mogu da uplate na sledeće račune:

Za dinarske uplate:

Uplata na račun: 160-1-73

Sa pozivom na broj: 51-102-0012682.1

Za EUR/USD uplate:

Banka primalac:

DBDBRSBG

Banca Intesa ad Beograd

Milentija Popovića 7b,

11070 Novi Beograd

Republic of Serbia

Račun primaoca:

IBANRS35160513020158224493

Oliver Nikolić

Cara Lazara 5, Beograd

Za više informacija posetite Lanin sajt www.lananikolic.com.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA