Počelo snimanje nove sezone "Igra prestola" u Hrvatskoj!

Serija HBO televizije sa milionskim auditorijumom počela je da se snima u Dubrovniku, gde će se filmska ekipa zadržati tačno 37 dana

  • 2

Snimanje četvrte sezone serije rekordne gledanosti "Igra prestola" (Game of Thrones) počelo je juče u Arboretumu u Trstenu, odakle će se nastaviti u Drubrovniku, a ukupno 37 dana će filmska ekipa snimati u Hrvatskoj.

Ovo je treća godina da se ova popularna serija snima na ovim prostorima, a Dubrovnik je u prethodnim sezonama imao ključnu ulogu kao glavni grad sedam kraljevstava.

- Dubrovnik je postao deo "Igre prestola", lepo nam je ovde i meštani nas uvek dočekaju raširenih ruku. Svake godine otkrivamo nove lokacije u ovom gradu, a ukupno ćemo se zadržati 37 dana ove godine - ispričala je režiserka serije Bernadet Kofild.

Dramatična serija koja se prikazuje na HBO televiziji jedna je od najgledanijih televizijskih serija svih vremena, koja se zasniva na romanima pisca Džordža R.R. Martina, i ima milione fanova širom sveta, koji sa nestrpljenjem iščekuju nove zaplete u kraljevstvu na malim ekranima.

Da podsetimo, na kraju treće sezone skoro svi likovi tragično ginu u masovnom pokolju, dok je publika ovim nemilosrdnim kadrovima ostala šokirana.

(J. J./englishmanindubrovnik.com)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    30. avgust 2013 | 10:12

    Najbolja serija ikad verovatno. Gledajte i Breaking bad, walking dead i boardwalk empire...

  • alexxx

    30. avgust 2013 | 16:21

    Iako apsolutno ne volim epsku fantastiku, ovo je jedina serija tog tipa koja je osvojila sve moje simpatije. Fenomenalna i jedva cekam nastavak!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA