Goga Sekulić tužila Igorovu majku?

Pevačica je navodno podnela krivičnu prijavu protiv Zorice Ramović pošto je ona zamenila bravu i onemogućila Sekulićevoj da uđe u stan u Sarajevskoj ulici

  • 14

Goga Sekulić navodno je podnela krivičnu prijavu protiv Zorice Ramović, majke Igora Ramovića, pošto je ona zamenila bravu i tako onemogućila pevačici da uđe u stan u Sarajevskoj ulici, gde su folk zvezda i njen pokojni muž živeli od 21. novembra, prenosi "Kurir".

Kako piše ovaj dnevni list, proces je već pokrenut, a Goga je neutešna jer mora da se bavi time umesto da na miru odboluje supruga.

Inače, Sekulićeva ima povišen pritisak i zbog iscrpljenosti prima infuzije svakog dana u Urgentnom centru.

- Goga ne može da se oporavi, gledala je smrti u oči i ta trauma će joj ostati za ceo život. Sama je izgurala sve oko Igorovog lečenja i uz pomoć kuma Nebojše i nekih prijatelja, među kojima je Boban Rajović, platila 20.000 evra kako bi Igora primili u bolnicu u Nemačkoj - rekao je za "Kurir" neimenovani sagovornik, koji naglašava da pevačica sama vraća dugove.

- Igor je iz bolnice rekao majci da proda stan u Sarajevskoj da bi vratili novac prijateljima. Planirali su kasnije da odu u Švajcarsku, gde bi imao besplatno lečenje jer je Goga njihov državljanin. Međutim, Zorici ne pada na pamet da proda stan. Ta nekretnina pripadala je Igorovoj babi i dedi i on je od rođenja prijavljen na toj adresi. Njegova majka nikad nije stanovala tu, već s novim mužem na Zvezdari - rekao je izvor.

(Telegraf.rs/"Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angie

    30. avgust 2013 | 11:23

    Da odu za Svajcarsku da bi imao besplatno lecenje? To je cista laaz laaz! Dali bi svajcarci bili toliko bogati da daju nekome besplatno lecenje?Oni ce pre da te puste da umres nego da ti daju nesto besplatno! Ta informacija o besplatnom lecenju je u potpunosti netacna!Ni drzavljani nemaju besplatno lecenje ni bilo ko drugi

  • Hawk

    30. avgust 2013 | 14:00

    Ciganska posla !!!

  • Darko

    30. avgust 2013 | 12:14

    Odakle samo ljudima glupost pomisleti da je u svici sve dzabe, samo ako imas drzavljanstvo... laka Igoru zemlja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA