Monika prekinula snimanje i otišla u Francusku (FOTO)

Slavna glumica je juče ujutru privatnim avionom odletela iz Beograda, a na set Kusturičinog ostvarenja "Na mlečnom putu" trebalo bi da se vrati sredinom sledeće nedelje

  • 5

Monika Beluči je na nekoliko dana prekinula snimanje filma "Na mlečnom putu" Emira Kusturice i juče ujutru je otputovala u Francusku, a ostaje da se vidi da li će do povratka u Srbiju uspeti da izbegne medije koji će je siguno juriti nakon vesti da se razvodi od Vinsenta Kasela.

Nakon veoma napornog snimanja u gudurama u okolini Trebinja, Mokre Gore i Prijepolja, slavna glumica je sa beogradskog aerodroma privatnim avionom odletela u Pariz, a na set se vraća sredinom naredne nedelje.

Inače, članovi filmske ekipe kažu da se Monika ne žali ni na vrućinu ni na uslove snimanja u teško pristupačnim predelima, i da se ponaša kao vrhunski profesionalac.

Da podsetimo, nakon što je potvrđeno da se ona nakon 14 godina braka razvodi od glumca Vinsenta Kasela, pojavila se informacija da je Monika navodno u vezi sa azerbejdžanskim milijarderom Telmanom Ismailovom.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA