REPER EXAMPLE: Oteli su me srpski gangsteri, pevao sam karaoke njihovim prostitutkama! (VIDEO)

- Pokušao sam da pobegnem, nakon što su me oteli posle nastupa u Srbiji, ali su mi pretećim tonom rekli: "Ne. Ti ne ideš nigde!" - rekao je hip-hoper i dodao da se spasio tako što je skočio u reku

  • 11

Britanski reper Example otkrio je za list "Daily Record" da su ga posle njegovog nastupa u Srbiji oteli tamošnji gangsteri. Muzičar, čije je pravo ime Eliot Džon Gliv, tvrdi da je odveden na brod gde mu je navodno naređeno da peva karaoke.

 

Kako kaže, spasio se tako što je skočio u vodu i otplivao do obale reke.

 

- Zarobili su me tako što su stavili ruke oko mene. Odveli su me do njihovih kola i odvezli do broda gde sam morao da pevam karaoke. Pokušao sam da pobegnem odatle, međutim oni (gangsteri) su mi mirnim, ali pretećim tonom rekli samo: "Ne. Ti ne ideš nigde!". Znao sam ako ne pobegnem sa broda da bih ostao na istom mnogo duže nego što bih to želeo - rekao je Example i nastavio sa svojom pričom:

 

 

- Na brodu je bilo oružja i ostalih sr*nja, kao i devojaka koji su ličile na prostitutke. Skočio sam u vodu i otplivao. Svi ti ljudi na brodu su mi se smejali i onda su otplovili. Ne znam da li je to bio samo rokenrol. Bilo je uvrnuto - zaključio je britanski reper.

 

Da podsetimo, Exaple je održao koncert u Beogradu 2012. godine, u okviru Belgrade Calling Festivala.

 

Pogledajte kako je tada Example izveo svoj hit "Change The Way You Kiss Me"

 

 

(Telegraf.rs/izvor: starpulse.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA