Radi Manojlović pozlilo na svadbi

"Zvezda Granda" zabavljala je goste punih pet sati bez pauze i kada je sela da se odmori, više nije nije mogla da se pomeri, jer se ukočila

  • 10
Rada Manojlović

Foto: Telegraf

Pevačica Rada Manojlović pevala je na svadbi bivšeg portparola FK "Partizana" Marka Vjetrovića i tom prilikom se ukočila nakon pet sati neprestanog pevanja i igranja. Rada je zabavljala sve goste, a klima je direktno duvala u nju. Nakon nastupa je sela da se odmori i nije više mogla da ustane.

 

Radin menadžer Saša Đurić odneo ju je do kola, jer nije želela da ide u Urgentni centar. Ujutru je zbog bolova ipak morala kod lekara.

 

- Rada mi se požalila da ne može da se pomeri. Nije htela u Urgentni, iako sam ja bio za to. Tek kasnije, kad se probudila, otišla je kod svog lekara, koji joj je prepisao terapiju - kaže Saša, i dodaje da je na svadbi pevala pet sati bez prestanka.

 

I pored toga što je bila veoma umorna, Rada je napravila pravi haos. Svi gosti su bili na nogama, a bilo je i mnogo poznatih - Ivica Kralj, Žarko Zečević, Nemanja Rnić, Bora Todorović, Bane Tomašević i drugi.

 

(A. Č. / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA